Πρόωρο τέλος στη σεζόν για τον Ίβιτσα Ζούμπατς, καθώς ο Κροάτης σέντερ υπέστη κάταγμα στα πλευρά.
Η ατυχία χτύπησε ξανά την πόρτα των Πέισερς, καθώς ο Ίβιτσα Ζούμπατς υπέστη κάταγμα στα πλευρά και έτσι, η σεζόν ολοκληρώθηκε πρόωρα για τον Κροάτη σέντερ.
Ο Ζούμπατς τραυματίστηκε στον αγώνα με τους Μπλέιζερς και επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα για εκείνον, που θα χρειαστεί να παραμείνει στα πιτς για το υπόλοιπο της σεζόν.
Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ: Χωρίς Χουγκάζ και Κόνιαρη κόντρα στο Περιστέρι Betsson
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ζούμπατς πήγε ως trade από τους Κλίπερς στους Πέισερς, στις 5 Φεβρουαρίου και πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις σε 5 παιχνίδια, όπου μέτρησε συνολικά 11.6 πόντους και 7.2 ριμπάουντ ανά αγώνα.
Πρόκειται για μία απογοητευτική εξέλιξη για τους Πέισερς, οι οποίοι είναι τελευταίοι ανάμεσα στις ομάδες της Ανατολικής περιφέρειας με το αρνητικό ρεκόρ 15-55, ενώ πλήττονται από πολλά προβλήματα τραυματισμών.