Αμφίβολος για την πρεμιέρα του ΝΒΑ ο Νοβίτσκι

Η regular season του ΝΒΑ αρχίζει σε λίγες εβδομάδες, όμως ο Ντιρκ Νοβίτσι είναι πιθανό να την χάσει λόγω ενός τραυματισμού, ο οποίος τον έχει αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης σε όλη την προετοιμασία.

Με τους χειρότερους οιωνούς έχει ξεκινήσει η φετινή χρονιά για τους Ντάλας Μάβερικς, καθώς ο Ντιρκ Νοβίτσκι δεν έχει μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς στη pre-season του ΝΒΑ και από ότι φαίνεται είναι πολύ πιθανό να χάσει την πρεμιέρα της regular season του πρωταθλήματος με τους Φοίνιξ Σανς.

Ο Γερμανός άσος δεν έχει προπονηθεί καθόλου με την ομάδα του Ρικ Καρλάιλ με την υπόλοιπη ομάδα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και η συμμετοχή τους στα πρώτα ματς της σεζόν είναι αμφίβολη. Πάντως, ο τραυματισμός του Νοβίτσκι έχει έρθει την χειρότερη στιγμή, καθώς η ομάδα του Τέξας θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω στο ΝΒΑ, μετά και από την απόκτηση του Λούκα Ντόντσιτς.

Παρόλο αυτά, ο προπονητής του Ντάλας έχει αναφερθεί σε τι κατάσταση είναι ο Νοβίτσκι λέγοντας: «Έχει κάνει πρόοδο, αλλά δεν είμαστε σε θέση να πούμε ποια θα είναι η ημερομηνία επιστροφής του στη δράση».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από