Κορυφαίος ο Ντόντσιτς στην νίκη των Μάβερικς, θετικός ο Κώστας Αντετοκούνμπο

Με ηγέτη τον Λούκα Ντόντιτς οι Μάβερικς επικράτησαν των Σίξερς με 115-112, παίρνοντας έτσι μια άτυπη ρεβάνς από το πρώτο φιλικό τους επί κινεζικού εδάφους. Θετικός και ο Κώστας Αντετοκούνμπο.

Με κορυφαίο τον Λούκα Ντόντσιτς και με θετικό τον Κώστα Αντετοκούνμπο οι Μάβερικς επικράτησαν των Σίξερς με 115-112 και πήραν μια άτυπη ρεβάνς για την ήττα από το πρώτο φιλικό τους που έδωσαν επί κινεζικού εδάφους.Μοιραίος για τους Σίξερς ο Τζάκσον που έχασε την ευκαιρία να στείλει τον αγώνα σε παράταση.

Ηγέτης των Τεξάνων με 15 πόντους, 4 ριμπάουντ και 5 ασίστ ήταν ο Λούκα Ντόντσιτς, ο οποίος είχε άξιο συμπαραστάτη τον Μπαρέα που πρόσθεσε άλλους 14 πόντους. Θετικός για την παρέα του Ντιρκ Νοβίτσκι,που δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού ήταν ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ο οποίος αξιοποίησε πλήρως τα σχεδόν 9 λεπτά που βρέθηκε στο παρκέ,σημειώνοντας 1 πόντο, 2 ριμπάουντ και 3 ασίστ και 1 κόψιμο.

Από την πλευρά των Σίξερς,που γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στα φετινά φιλικά, αυτός που έκανε πιο αισθητή την παρουσία του ήταν ο Εμπίντ με 29 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ ο δεύτερος σε απόδοση ήταν ο Κόβινγκτον, ο οποίος πρόσθεσε 18 πόντους.

Τα δωδεκάλεπτα: 29-30, 61-57, 86-86, 112-115

Δείτε το εκπληκτικό κόψιμο του Έλληνα άσου:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από