Όταν ο Χεζόνια αυτοαναιρείται: Τι έλεγε στο παρελθόν για πιθανή επιστροφή στο NBA

Ο Μάριο Χεζόνια είναι ένας από τους top Ευρωπαίους παίκτες, ωστόσο δεν τον λες και τον πιο σταθερό χαρακτήρα. Ο Κροάτης κατά το παρελθόν δεν ήθελε ούτε να ακούει για επιστροφή στο NBA, ωστόσο αυτό είναι πλέον κοντά στο να συμβεί...

Ο Μάριο Χεζόνια έχει εξελιχθεί για ακόμα μία φορά σε… καλοκαιρινό σίριαλ, με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του να παίζει καθημερινά σε πολλά μέσα ενημέρωσης σε ολόκληρη την Ευρώπη και όχι μόνο. Σύμφωνα με τον Σαράνια οι Γουόριορς και οι Καβαλίερς έχουν βάλει στο… μάτι τον σούπερ σταρ της Euroleague.

Το βράδυ της Παρασκευής (24/7), ο εκπρόσωπος του Κροάτη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς «φωτογράφισε» την επιστροφή του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη για λογαριασμό των Κλίβελαντ Καβαλίερς, μέσω ενός tweet που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο «X».

Διαβάστε επίσης: Η Λιόν βρήκε τον αντι-Γιάρεμτσουκ στο πρόσωπο του Οπέντα (pic)

Μάλιστα ο ίδιος ο παίκτης φέρεται να έχει πληρώσει το σχετικό buy-out που υπήρχε στο συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ύψους 850.000 ευρώ, προκειμένου να επιστρέψει στο NBA. Πώς αλλάζουν οι καιροί… Πριν καιρό ο Χεζόνια απέκλειε κάθε ενδεχόμενο επιστροφής του στις ΗΠΑ, καθώς όπως δήλωνε δεν… περνούσε καλά.

Συγκεκριμένα τέσσερα χρόνια πριν, στο ρωσικό «Tatar-inform» είχε δηλώσει «πως υπήρχαν πολλά που δεν του άρεσαν εκεί, όπως η έλλειψη σεβασμού, μεταξύ άλλων».

Τι έλεγε ο Μάριο Χεζόνια για ενδεχόμενη επιστροφή του στο NBA

«Υπήρχαν πολλά που δεν μου άρεσαν εκεί. Δεν πρόκειται να επιστρέψω στο NBA, δεν έλαβα τον σεβασμό που μου άξιζε. Επίσης, κατά τη γνώμη μου, το NBA είναι περισσότερο ένα σόου παρά το ίδιο το παιχνίδι».

Ο Κροάτης έχει αγωνιστεί σε πάνω από 300 παιχνίδια στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου και αναμένεται να αγωνιστεί και πάλι εκεί, αναιρώντας τον εαυτό του και όσα δήλωνε πίσω στο 2022.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από