Παραμένει στους Γουόριορς ο Γκριν (pic)

Ο Ντρέιμοντ Γκριν θα παραμείνει κάτοικος Σαν Φρανσίσκο για τουλάχιστον μία ακόμη σεζόν, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Τη θητεία του στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς θα συνεχίσει για άλλον έναν χρόνο ο Ντρέιμοντ Γκριν, ο οποίος συμφώνησε με τους «πολεμιστές» για νέο συμβόλαιο σύμφωνα με όσα μετέφερε μέσω ανάρτησής του στο Χ ο Σαμς Σαράνια.

Ο πολύπειρος φόργουορντ θα λάβει 27.7 εκατομμύρια δολάρια για την επόμενη σεζόν, ποσό που θα μπορούσε να είχε πάρει αν ενεργοποιούσε την οψιόν που υπήρχε στο συμβόλαιό του, όμως είχε επιλέξει να αρνηθεί για να έχει η ομάδα τη δυνατότητα να υπογράψει τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, κάτι που εν τέλει δεν συνέβη.

Tην περσινή σεζόν ο Γκριν αγωνίστηκε σε 68 αγώνες της κανονικής περιόδου έχοντας 8.4 πόντους, 5.5 ριμπάουντ και 5.5 ασίστ στα περίπου 28 λεπτά που τον κρατούσε στο παρκέ ο Στιβ Κερ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από