Ο Γουόκερ συμφώνησε με τους Νάγκετς και επιστρέφει στο NBA (pic)

Ο Λόνι Γουόκερ αφήνει και πάλι τη Euroleague για λογαριασμό του NBA, μιας και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στους Νάγκετς.

Ο Λόνι Γουόκερ αφήνει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και τη Euroleague και επιστρέφει στο αγαπημένο του NBA, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με τους Ντένβερ Νάγκετς έναντι 3,3 εκατομμυρίων δολαρίων.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο μάνατζερ του παίκτη, μιλώντας στο ESPN και στον Σαμς Σαράνια, με τον Αμερικανό γκαρντ να ετοιμάζεται για την 8η σεζόν της καριέρας του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Διαβάστε επίσης: «Ο ΠΑΟΚ κατέθεσε επίσημη πρόταση στη Σίριους για τον Ούρε»

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Σαν Αντόνιο Σπερς, Λος Άντζελες Λέικερς, Μπρούκλιν Νετς και Φιλαδέλφεια Σίξερς, ενώ στην Ευρώπη, εκτός από την ισραηλινή ομάδα, είχε περάσει και από τη Ζάλγκιρις.

Την περασμένη σεζόν ο Γουόκερ σημείωσε κατά μέσο όρο 15.2 πόντους, 2.5 ριμπάουντ και 2.2 ασίτ σε 28 αναμετρήσεις της Euroleague στη regular season.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από