ΝΒΑ: Σίξερς – Νικς και Σπερς – Θάντερ στην πρεμιέρα – Ποιοι είναι οι αγώνες των Χριστουγέννων (pics)

Το ΝΒΑ θα κάνει πρεμιέρα με Φιλαδέλφεια Σίξερς απέναντι στους Νιού Γιορκ Νικς και Σαν Αντόνιο Σπερς κόντρα στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ ενώ γνωστό έγινε και το πρόγραμμα των Χριστουγέννων.

Το τζάμπολ του ΝΒΑ θα λάβει χώρα στις 20 Οκτωβρίου (20/10/2026) με την πρεμιέρα να περιλαμβάνει σπουδαίες αναμετρήσεις. Φιλαδέλφεια Σίξερς απέναντι στους Νιού Γιορκ Νικς και Σαν Αντόνιο Σπερς κόντρα στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, με τον Λεμπρόν Τζέιμς να «ντεμπουτάρει» για τη νέα του ομάδα.

Σαφώς, η αναμέτρηση των ανανεωμένων Σίξερς του Λεμπόν και οι πρωταθλητές Νικς δεσπόζουν στο πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής του κορυφαίου πρωταθλήματος του μπασκετικού πλανήτη. Από κει και πέρα, Bίκτορ Γουεμπανιαμά από τη μία Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ κοντράρονται στη μάχη ανάμεσα σε Σπερς και Θάντερ, δύο ομάδες που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν φέτος.

Διαβάστε επίσης: Η επιστροφή του Έσε την κατάλληλη στιγμή… 7 μήνες μετά (vid)

Το πρόγραμμα των Χριστουγέννων με τις εξής αναμετρήσεις

Σπερς- Νικς
Χιτ- Σέλτικς
Σίξερς – Λείκερς
Θάντερ – Τίμπεργουλβς
Νάγκετς – Γουόριορς

Επιμέλεια: Παναγιώτης Ζέρβας

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από