«Πάρτι» των Πέισερς μέσα στο Σαν Αντόνιο, «αυτοκτόνησαν» στην Ατλάντα οι Μάβερικς

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για τους Πέισερς απέναντι στους Σπερς με 116-96. Απώλεσαν διαφορά 26 πόντων οι Μάβερικς και τελικά γνώρισαν την ήττα από τους Χοκς με 111-104.

Την «καλή παράδοση» της περασμένης σεζόν απέναντι στους Σαν Αντόνιο Σπερς συνέχισαν οι Ιντιάνα Πέισερς επικρατώντας μέσα στο Άλαμο με 116-96

Η νεανική ομάδα την Ιντιάνα είχε από την αρχή της αναμέτρησης τα «ηνία» του αγώνα, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν απλά να παραμείνουν κοντά στο σκορ.

Την 4η περίοδο ήρθε τελικά η «κατάρρευση» με τη διαφορά να ανοίγει πάνω από τους 20 πόντους και τους Πέισερς να παίρνουν τελικά τη νίκη.

Τάιρικ Έβανς (19 πόντοι, 5 ασίστ), Βίκτορ Ολαντίπο (21 πόντοι, 9 ασίστ) και Ντομάντας Σαμπόνις (16 πόντοι, 10 ριμπάουντ) ξεχώρισαν για τους νικητές, μοναδικός «διασωθέντας» για τα «σπιρούνια» ο Μπριν Φορμπς (15 πόντοι, 4 ασίστ).

https://www.youtube.com/watch?v=n4hydAnHi_w

Την ίδια ώρα οι Ντάλας Μάβερικς έκαναν τα εύκολα δύσκολα απέναντι στους Ατλάντα Χοκς, με τα γεράκια να πραγματοποιούν σπουδαία ανατροπή και να επικρατούν τελικά με 111-104.

Οι Μάβερικς ξεκίνησαν με εξαιρετικό ρυθμό την αναμέτρηση σκοράροντας 42 πόντους στην πρώτη περίοδο, με τη διαφορά να φτάνει ακόμα και τους 26 πόντους (51-25).

Ωστόσο σταδιακά οι γηπεδούχοι μείωναν τη διαφορά, καταφέρνοντας μάλιστα να περάσουν μπροστά στο σκορ δύο λεπτά πριν το φινάλε. Οι άστοχες επιθέσεις της ομάδας του Ρικ Καρλάιλ και η σωστή άμυνα των γηπεδούχων στα εναπομείναντα λεπτά χάρισαν τελικά τη σπουδαία νίκη στην ομάδα της Ατλάντα.

Καταλυτικοί οι Κεντ Μπέιζμορ (32 πόντους, 7 ασίστ) και Τόριαν Πρινς (24 πόντοι, 5/9 τρίποντα) για τους Χοκς, άστοχος ο Λούκα Ντόνσιτς παρά τους 21 πόντους του (7/18 σουτ).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από