Ακάθεκτοι οι Ράπτορς, συνεχίζεται η «κατηφόρα» των Καβαλίερς

Έκαναν το «5/5» στο πρωτάθλημα οι Καναδοί, νέα κακή εμφάνιση και δίκαιη ήττα των Καβαλίερς

Συνέχεια στο ονειρικό τους ξεκίνημα στη νέα σεζόν έδωσαν οι Τορόντο Ράπτορς, καθώς επικράτησαν με 112-105 των αποδιοργανωμένων Μινεσότα Τίμπεργουλβς.

Οι Καναδοί «έπαιξαν με το γκάζι» όταν χρειάστηκε και χωρίς να δυσκολευτούν ιδιαίτερα πήραν τη νίκη. Ο Καουάι Λέοναρντ πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση μέχρι στιγμής με την ομάδα του Τορόντο σκοράροντας 35 πόντους, ενώ και ο Κάιλ Λάουρι προσέφερε αρκετή βοήθεια (13 πόντοι, 10 ασίστ, 6 ρμπάουντ).

Εξαιρετική εμφάνιση του Τζίμι Μπάτλερ για τους «λύκους» (23 πόντοι, 5 ασίστ, 6 κλεψίματα) την ίδια ώρα που Καρλ Άντονι Τάουνς απογοήτευσε (14 πόντοι με 5/17 σουτ).

Πλέον οι Ράπτορς είναι η μοναδική ομάδα με σκορ 5-0 στα πρώτα τους παιχνίδια, ενώ οι Τίμποεργουλβς βρίσκονται στο 2-3.

https://www.youtube.com/watch?v=aGKd6gZAyGY

Όσο καλά πηγαίνουν οι Ράπτορς τόσο… άσχημα συνεχίζουν οι Κλίβελαντ Καβαλίερς, οι οποίοι ηττήθηκαν με 102-86 στο Μπρούκλιν από τους Νετς.

Το Κλίβελαντ αν και κατάφερε να παραμείνει ανταγωνιστικό για το πρώτο ημίχρονο (45-45), είδε τους γηπεδούχους στην τρίτη περίοδο να «πατάνε γκάζι» και να ξεφεύγουν στο σκορ με 21 πόντους, παίρνοντας τελικά και τη νίκη.

Εξαιρετικός ο ΝτιΆντζελο Ράσελ για την ομάδα του Μπρούκλιν (18 πόντοι, 8 ασίστ), ενώ ο ρούκι, Κόλιν Σέξτον, ήταν αρκετά καλός για τους Καβαλίερς (14 πόντοι).

Το 0-4 της ομάδας του Οχάιο αντικατοπτρίζει πλήρως την κατάσταση που επικρατεί μετά την αποχώρηση του ΛεΜπρον Τζέιμς, ενώ με τη νίκη τους οι Νετς ανέβηκαν στο 2-2.

https://www.youtube.com/watch?v=Vk9DMO0BavQ

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από