Η άποψη του Πατ Μπέβερλι για τους Μαϊάμι Χιτ του Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Ο Πατ Μπέβερλι βράθηκε καλεσμένος στο podcast του Θανάση Αντετοκούνμπο και κλήθηκε να δώσει τη δική του οπτική για την μετακίνιση του Γιάννη από τους Μιλγουόκι Μπακς στους Μαϊάμι Χιτ.
Ο άλλοτε γκαρντ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, που υπήρξε συμπαίκτης των αδερφών Αντετοκούνμπο στους Μπακς και θεωρεί πως ο Έλληνας φόργουορντ δεν μπορεί να σηκώσει μόνος του όλο αυτό το βάρος.
Αναλυτικά όσα είπε ο Μπέβερλι:
«Οι Χιτ χρειάζονται ακόμη 1-2 κομμάτια. Αν ο Γιάννης μπει στα playoffs και ζητά συνέχεια την μπάλα για να κάνει πράγματα, δεν θα είναι καλό για το Μαϊάμι. Σε αυτό το στάδιο της καριέρας του δεν χρειάζεται να πετυχαίνει όλους τους πόντους, να παίρνει όλα τα ριμπάουντ και να τρέχει όλα τα plays. Αυτό είναι υπερβολικό για οποιονδήποτε άνθρωπο. Δεν πρόκειται να βάλει την μπέρτα του σούπερ ήρωα και να κάνει τα πάντα. Οι Χιτ χρειάζονται πίσω από τον Μίτσελ έναν βετεράνο γκαρντ που να μπορεί να σουτάρει καλά και οι αντίπαλοι θα σέβονται», τόνισε ο Μπέβερλι, που πλέον αγωνίζεται στην γαλλική Μπουλαζάκ.