Υπέταξαν τους Λέικερς οι Σπερς, «αγνοούν» τη νίκη οι Καβαλίερς

Οι Σαν Αντόνιο Σπερς πήραν τη νίκη στο «ντέρμπι από τα παλιά» κόντρα στους Λος Άντζελες Λέικερς με 110-106, ενώ οι Καβαλίερς ηττήθηκαν από τους Πέισερς με 119-107.

Μετά από δύο συνεχόμενες νίκες οι Λος Άντζελες Λέικερς γνώρισαν την ήττα με 110-106 από τους Σαν Αντόνιο Σπερς.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς αν και κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια (35 πόντοι, 11 ριμπαόυντ και 4 ασίστ) δεν κατάφερε να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα.

Μάλιστα ο Τζέιμς προσπέρασε τον Ντιρκ Νοβίτσκι στην 6η θέση των κορυφαίων σκόρερ όλων των εποχών του πρωταθλήματος, με τον Γουίλτ Τσάμπερλεϊν σε απόσταση αναπνοής.

Άγγιξε το triple-double ο Ντεμάρ ΝτεΡόζαν για τα «σπιρούνια» (30 πόντοι, 12 ριμπάουντ, 8 ασίστ), ενώ ο Λεμάρκους Όλντριτζ πρόσθεσε άλλους 15 πόντους.

Πλέον οι Σπερς ανέβηκαν στο 3-2, ενώ οι Λέικερς έπεσαν στο 2-4.

Συνεχίζεται η απογοητευτική πορεία των Κλίβελαντ Καβαλίερς, καθώς η ομάδα του Οχάιο ηττήθηκε με 119-107 από τους Ιντιάνα Πέισερς και μετά από 6 παιχνίδια μετρούν ισάριθμες ήττες.

Μπογκντάνοβιτς και Ολαντίπο με 25 και 24 πόντους αντίστοιχα ήταν η κύρια επιθετική δύναμη των Πέισερς, ο Ρόντνεϊ Χουντ με 17 πόντους ξεχώρισε για τους «Καβς».

Η απουσία του Άντονι Ντέιβις κόστισε στους Νιού Όρλεανς Πέλικανς, καθώς η ομάδα της Νέας Ορλεάνης γνώρισε την πρώτη της ήττα στη φετινή σεζόν

Ο Ρίκι Ρούμπιο ήταν εξαιρετικός για τους «μορμόνους», μετρώντας συνολικά 28 πόντους και 12 ασίστ, ενώ ο Ρούντι Γκομπέρ κυριάρχησε στη ρακέτα (25 πόντοι, 14 ριμπάουντ).

Έχοντας τον Ζακ Λαβίν σε μεγάλα κέφια, οι Σικάγο Μπουλς επικράτησαν μέσα στην Ατλάντα των Χοκς με 97-85.

Ο εκρηκτικός γκαρντ σημείωσε 27 πόντους και 11 ριμπάουντ, double-double για τους Χοκς ο Ντουέιν Ντέντμον (13 πόντοι, 13 ριμπάουντ).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από