Απρόσμενη ήττα για Σπερς, «στιλέτο» του Μπούκερ στο Μέμφις (vid)

Κακή εμφάνιση των Σαν Αντόνιο Σπερς και ήττα-σοκ εντός έδρας από τους Ορλάντο Μάτζικ με 117-110. «Clutch» κόντρα στο Μέμφις ο Μπούκερ, επιτέλους νίκη για τους Γουίζαρντς.

Οι Ορλάντο Μάτζικ…μάγεψαν τους Σαν Αντόνιο Σπερς, καθώς τα «σπιρούνια» ήταν αγνώριστα και ηττήθηκαν από την ομάδα της Φλόριντα με 117-110.

Από το ξεκίνημα οι παίκτες του Γκρεγκ Πόποβιτς βρέθηκαν να κυνηγούν το σκορ, ενώ η διαφορά έφτασε ακόμα και τους 26 πόντους (105-79).

Αν και οι γηπεδούχοι είχαν ένα επί μέρους σκορ 25-6, η διαφορά ήταν πολύ μεγάλη για να καλυφθεί και τελικά το Ορλάντο κατέκτησε τη νίκη.

Εξαιρετικός για ακόμα ένα παιχνίδι ο ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν (25 πόντοι, 7 ριμπαόυντ), ηγετική εμφάνιση του Άαρον Γκόρντον (26 πόντοι) για τους νικητές.

Τη δεύτερη νίκη τους στη σεζόν πέτυχαν οι Φοίνιξ Σανς, επικρατώντας με 102-100 των Μέμφις Γκρίζλις.

Αν και οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι για το μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, η ομάδα της Αριζόνα κατάφερε να παραμείνει κοντά στο σκορ.

Με το παιχνίδι ισόπαλο στο 100-100 το μεγάλο αστέρι της ομάδας, Ντέβον Μπούκερ, πήρε «πάνω του» την τελευταία επίθεση και πέτυχε πολύ μεγάλο καλάθι με 1,7» να απομένουν.

Στην επαναφορά ο Κόνλεϊ αστόχησε σε τρίποντο και οι Σανς πήραν τη νίκη απέναντι σε έναν πολύ φορμαρισμένο αντίπαλο.

Πρόσωπο του αγώνα ήταν ο Ντέβον Μπούκερ, καθώς εκτός από το νικητήριο καλάθι ήταν και πρώτος σκόρερ των νικητών (25 πόντοι). Την αστοχία των Μαρκ Γκασόλ και Μάικ Κόνλεϊ (συνολικά 5/29 σουτ) προσπάθησε να καλύψει ο εξαιρετικός Σέλβιν Μακ (21 πόντοι, 4 κλεψίματα).

https://www.youtube.com/watch?v=JXl7-nt1hCo

Τέλος στο αρνητικό σερί 5 ηττών έβαλαν οι Ουάσινγκον Γουίζαρντς, καθώς οι «μάγοι» επικράτησαν με 108-95 των Νιού Γιορκ Νικς.

Η ομάδα της πρωτεύουσας που έχει ακούσει πολλά τον τελευταίο καιρό, έπαιξε πειστικά και επικράτησαν δίκαια απέναντι στους Νεοϋοερκέζους με τους Γουόλ (26 πόντοι, 7 ασίστ) και Μπιλ (22 πόντοι) να δίνουν το έναυσμα της νίκης.

Ο Ένες Κάντερ με 18 πόντους και 12 ριμπάουντ σημείωσε double-double για τους ηττημένους.

https://www.youtube.com/watch?v=I4_DkK3E9KU

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από