Χέιγουορντ: «Νιώθω σκουριασμένος, δεν με νοιάζει να έρχομαι από τον πάγκο»

Ο Γκόρντον Χέιγουορντ αναγνωρίζει το κακό διάστημα των Σέλτικς αλλά και το δικό του, αλλά φαίνεται πως έχει την κατάλληλη νοοτροπία για να το ξεπεράσει όπως έδειξε σε δηλώσεις του.

Οι Μπόστον Σέλτικς δεν έχουν βρει ακόμα τον… βηματισμό τους στο πρωτάθλημα, με τους Κέλτες σε αρκετά ματς να παρουσιάζουν… αρρυθμίες που οδηγούν σε ήττες. Ο Γκόρντον Χέιγουορντ είναι και αυτός μέρος του προβλήματος, αλλά έχει μια πολύ σοβαρή δικαιολογία.

Ο 29χρονος σουτέρ πασχίζει μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του και την αποχή ενός χρόνου από τα παρκέ να βρει τον καλό του εαυτό για να βοηθήσει και τους Σέλτικς που θεωρούνται ένα από τα φαβορί της Ανατολικής. Ο Χέιγουορντ που έχει ως όπλο το καλό του σουτ από τα 7.25μ, έχει ποσοστό καριέρας 36.6%, ενώ φέτος σουτάρει με 31.9% και αναγνωρίζει ότι μέχρι να φτάσει σε top φόρμα, θα πρέπει να έρχεται από τον πάγκο, όπως ανέφερε στην Boston Globe:

«Φυσικά και είμαι πολύ χαρούμενος όταν βρίσκομαι στο παρκέ, αλλά από εκεί και πέρα δεν με νοιάζει να έρχομαι από τον πάγκο. Με ενδιαφέρουν μόνο οι νίκες. Πρέπει να δούμε τι δεν κάνουμε καλά και να αρχίσουμε να παίζουμε όπως μπορούμε.

Σίγουρα έχω… σκουριάσει τόσον καιρό αλλά υπάρχουν και τέτοιες στιγμές. Περνάς από αυτές τις καταστάσεις. Το σουτ μου είναι καλύτερο στις προπονήσεις, αλλά στα παιχνίδια δεν υπάρχει ακόμα η κατάλληλη σταθερότητα. Είμαι χρόνια στο πρωτάθλημα και ξέρω τι πρέπει να κάνω. Δουλεύω όλο και περισσότερο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από