«Αυτός ο άνθρωπος μπορεί να αναγεννήσει τον Καρμέλο Άντονι»

Μια ενδιαφέρουσα φημολογία έχει αναπτυχθεί  σχετικά με το μέλλον του Καρμέλο Άντονι η οποία αναφέρει πως μόνο σε μια ομάδα και υπό τις οδηγίες ενός προπονητή μπορεί να σώσει την καριέρα του στο NBA.

Ο Καρμέλο Άντονι ήταν ένα από τα καλύτερα επιθετικά ταλέντα της τελευταίας δεκαετίας με πλούσιο ρεπερτόριο το οποίο ξεδίπλωσε σε Ντένβερ Νάγκετς και Νιου Γιορκ Νικς των οποίων ήταν και ο ηγέτης επί σειρά ετών. Ο παρελθοντικός χρόνος όμως αποτελεί το σημείο κλειδί. Ήταν…

Ο Άντονι τα τελευταία δύο χρόνια βρίσκεται σε… ξέφρενη πτώση και προσπάθησε να ενταχθεί σε ομάδες με άλλους σταρ για να δημιουργήσουν δυνατές τριάδες. Στην Οκλαχόμα το πείραμα απέτυχε και δεν άντεξε στο πλευρό των Γουέστμπρουκ και Τζορτζ. Φέτος το καλοκαίρι εντάχθηκε στους Χιούστον Ρόκετς και προσπάθησε να συνεργαστεί αρμονικά με τους Κρις Πολ και Τζέιμς Χάρντεν. Δεν άντεξε (ή δεν τον άντεξαν) ούτε ένα μήνα με αποτέλεσμα να βρίσκεται εκ νέου σε αναζήτηση ομάδας.

Αρκετές… θεωρίες έχουν αναπτυχθεί σχετικά με το μέλλον του. Μερικοί, όπως ο Τρέισι ΜακΓκρέιντι, τον προτρέπουν να αποσυρθεί θεωρώντας πως το βαρύ κορμί, τα παραπανίσια κιλά και η αδυναμία του να «συμμορφωθεί» με τις ανάγκες του σύγχρονου μπάσκετ τον καθιστούν παρωχημένο. Άλλοι εμφανίζουν σαν την καλύτερη προοπτική το μπασκετικό… νεκροταφείο της Κίνας που θα ωφελήσει πάρα πολύ τον τραπεζικό λογαριασμό του παίκτη. Τέλος, υπάρχουν και αυτοί που προσπαθούν να καταλάβουν ποια ομάδα θέλει και μπορεί να εντάξει στο δυναμικό της τον Hoodie Melo.

Στους τελευταίους ανήκει και το Bleacher Report, με τον Ζακ Μπάκλεϊ να αναφέρει πως ιδανικός επόμενος σταθμός για τον Καρμέλο θα είναι οι Σαν Αντόνιο Σπερς του «σοφού» Γκρεγκ Πόποβιτς. Ο Coach Pop, θα μπορούσε να βρει σίγουρα θέση και ρόλο στον 34χρονο φόργουορντ, όσον αφορά τα επιθετικά συστήματα των Σπιρουνιών. Οι Τεξανοί άλλωστε έχουν αποδειχθεί ασφαλής προορισμός για αρκετούς βετεράνους όπως η θρυλική τριάδα των Ντάνκαν, Τζινόμπιλι και Πάρκερ, αλλά και του Πάου Γκασόλ που συνεχίζει να έχει ρόλο στους φετινούς Σπερς στα 38 του χρόνια.

Σίγουρα η προοπτική αυτή έχει αρκετά «συν», αφού αποδεδειγμένα οι Σπερς και ο Πόποβιτς έχουν το know how στην εκμετάλλευση των χαρακτηριστικών του εκάστοτε παίκτη. Το θέμα είναι να θέλει και ο Μέλο, αν προχωρήσει αυτή η «υπόθεση εργασίας», να συμβιβαστεί σε ένα μπάσκετ πολύ πιο ομαδικό που βασίζεται στην άριστη κυκλοφορία μπάλας για να βγει σουτ ελεύθερο ή υπό καλές προϋποθέσεις, τιθασεύοντας το τεράστιο «εγώ» του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από