Νέο «ρεσιτάλ» Γουόκερ με Βοστόνη, καθάρισαν οι παγκίτες για Πέισερς και Πέλικανς (vid)

Δύο μέρες μετά τη μυθική εμφάνιση του κόντρα στους Σίξερς, ο γκαρντ των Χόρνετς ήταν φοβερός και απέναντι στους Σέλτικς και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του με 117-112

Σπουδαία νίκη με 117-112 σε βάρος των Μπόστον Σέλτικς σημείωσαν οι Σάρλοτ Χόρνετς, με τον Κέμπα Γουόκερ να φέρει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του σε αυτή την επικράτηση.

Ο σταρ της Σάρλοτ έδωσε συνέχεια στις εξωπραγματικές φετινές του εμφανίσεις, σκοράροντας 43 πόντους με αντίπαλο τον Καϊρί Ίρβινγκ, με τον Τζέρεμι Λαμπ και πάλι στο πλάι του.

Από τη Βοστόνη, ο Ίρβινγκ είχε 27 πόντους και 11 ασίστ, ενώ ο Μάρκους Σμαρτ πέτυχε 14 πόντους από το πάγκο.

https://www.youtube.com/watch?v=m8FVST0URMU

Συντριβή υπέστησαν στην Ιντιάνα οι Γιούτα Τζαζ με αντίπαλο τους Πέισερς, καθώς η ομάδα του Κουίν Σνάιντερ ηττήθηκε με 121-94 παρά την απουσία του Βίκτορ Ολαντίπο.

Η αναμέτρηση είχε μοναδικούς πρωταγωνιστές τους γηπεδούχους, οι οποίοι είχαν τον πλήρη έλεγχο και απλώς «χάιδευαν το γκάζι».

Αν και ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, ο Ντομάντας Σαμπόνις ήταν ο κορυφαίος παίκτης της Ιντιάνα φτάνοντας πολύ κοντά στο triple-double ερχόμενος από τον πάγκο (19 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 9 ασίστ).

Ο Ρίκι Ρούμπιο ήταν ο μοναδικός διακριθέντας για τους Τζαζ με 28 πόντους και 6 ασίστ.

https://www.youtube.com/watch?v=Q_JisGHL-MY

Σε ένα παιχνίδι στο οποίο το σκορ… ξέφυγε πολύ, οι Νιού Όρλεανς Πέλικανς πήραν τη νίκη απέναντι στους Σαν Αντόνιο Σπερς με 140-126.

Ο Άντονι Ντέιβις είχε 29 πόντους για τους Πέλικανς, ενώ ο «αναγεννημένος» Τζούλιους Ραντλ πέτυχε triple-double (21 πόντοι, 14 ριμπάουντ, 10 ασίστ).

Πρώτος σκόρερ των απογοητευτικών φέτος Σπερς ήταν ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν με 21, με τον Μπριν Φορμπς να συμπληρώνει άλλους 20 (5/6 τρίποντα).

 

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από