(ΟΡ)ΓΙΑΝΝΗΣ και στη μάχη με τον «Βασιλιά»! (VID)

Νέα φοβερή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κόντρα στους Κλίβελαντ Καβαλίερς, αλλά δεν κατάφερε να αποτρέψει την ήττα για τους Μπάκς με 116-97. Ο Γιάννης έκανε απίστευτα πράγματα και σήμερα με μία επιβλητική εμφάνιση. Ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς ήταν πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης με 34 πόντους (15/21 διπ., 0/1 τρ., 4/6 β.), 8 ριμπάουντ, 8 […]

Νέα φοβερή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κόντρα στους Κλίβελαντ Καβαλίερς, αλλά δεν κατάφερε να αποτρέψει την ήττα για τους Μπάκς με 116-97.

Ο Γιάννης έκανε απίστευτα πράγματα και σήμερα με μία επιβλητική εμφάνιση. Ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς ήταν πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης με 34 πόντους (15/21 διπ., 0/1 τρ., 4/6 β.), 8 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 3 κλεψίματα, 1 κόψιμο και 2 λάθη σε 39 λεπτά συμμετοχής αλλά δεν είχε την απαραίτητη βοήθεια αφού μόνο ο Μπρόγκντον τον ακολούθησε σε απόδοση με 16 πόντους.

Από την άλλη ο Λεμπρόν Τζέιμς ήταν κορυφαίος για τους Καβς, έχοντας 24 πόντους, 8 ασίστ, 5 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και μία τάπα, ενώ απο κοντά ήταν και ο Κέβιν Λόβ ,με 17 πόντους 12 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Αυτός που έκανε τη διαφορά στο παιχνίδι ήταν ο Κάιλ Κόρβερ με 17 πόντους.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από