Μπακς – Μπουλς 116-113

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν μαγικός απέναντι στους Μπουλς, όμως ο Κρις Μίντλετον έκλεψε τη δόξα από τον Έλληνα σούπερ σταρ και με τρίποντο δευτερόλεπτα πριν το τέλος έδωσε τη νίκη στους Μπακς με 116-113.

Ματσάρα διεξήχθη τα ξημερώματα στο Μιλγουόκι με τους Μπακς να επικρατούν με 116-113 των Μπουλς και να πετυχαίνουν την 11η νίκη τους σε 13 παιχνίδια. Τα ελάφια δεν ξεκίνησαν καλά το παιχνίδι όμως στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Αντετοκούνμπο και όντας ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης οδήγησε τους Μπακς στη νίκη. Ο Έλληνας σούπερ σταρ ήταν εξαιρετικός, όμως ο Κρις Μίντλετον του έκλεψε λίγη από τη δόξα στα τελευταία δεύτερα του ματς, καθώς με τρίποντο από την κορυφή διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Παρόλα αυτά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε την κορυφαία του φετινή εμφάνιση και έκανε τα πάντα για τους Μπακς. Συγκεκριμένα ο Greek Freak τελείωσε τον αγώνα με 36 πόντους (ρεκόρ για φέτος) με 14/18 δίποντα, 0/3 τρίποντα, 8/12 βολές, 11 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 κόψιμο. Εξαιρετικός ήταν και ο Μάλκολμ Μπρόγκντον με 24 πόντους με 6/6 τρίποντα, με τον Μίντλετον να προσθέτει 17 πόντους και κυρίως το νικητήριο τρίποντο στο τέλος.

Για τους Μπουλς, ο Ζακ ΛαΒίν και ο Τζαμπάρι Πάρκερ είχαν από 24 πόντους, ο Ράιαν Αρκιντιάκονο 22 πόντους και ο Ρόμπιν Λόπεζ 17 πόντους.

https://www.youtube.com/watch?v=adcQAiE8Q1g

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από