Ξύλο στο Θάντερ – Μπουλς και «25άρα» για την Οκλαχόμα

Ο Ράσελ Γουέστμπρουλ και ο Κρις Νταν λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια, στο Θάντερ - Μπουλς, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει γενικευμένη σύρραξη!

Παραλίγο να έχουμε… χοντρό ξύλο στην Οκλαχόμα στο ματς της Θάντερ με τους Μπουλς, που βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με το επιβλητικό 121-96.

Με 4:27 λεπτά να απομένουν για τη λήξη της 3ης περιόδου η κατάσταση ξέφυγε! Ο Νταν έσπρωξε τον Ουέστμπρουκ με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πανικός. Κι ενώ κανείς θα περίμενε οι υπόλοιποι συμπαίκτες τους να αναλάβουν «πυροσβεστικό» ρόλο, κάποι εξ αυτών χώθηκαν στον καυγά! Ο Λόπεζ σε έξαλλη κατάσταση άρπαξε τον Γκραντ, ο οποίο έριξε κάτω τον σέντερ των Μπουλς και να σημειώνεται γενική σύρραξη.

Για μερικά δευτερόλεπτα επικράτησε πανδαιμόνιο, με τα… γαλλικά να δίνουν και να παίρνουν, ωστόσο προτού η κατάσταση ξεφύγει περισσότερο τα πνεύματα ηρέμησαν. Να αναφέρουμε πως οι διαιτητές τιμώρησαν με ία τεχνική ποινή τους τέσσερις παίκτες των δύο ομάδων, ενώ λίγο αργότερα ο Λόπεζ δέχθηκε και δεύτερη τεχνική ποινή και αποβλήθηκε.

Οσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, είχαμε την εύκολη επικράτηση της Οκλαχόμα. Ο Πολ Τζορτζ με 24 πόντους (οι 23 στο πρώτο ημίχρονο) ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, συνεχίζοντας τις ηγετικές εμφανίσεις. Από εκεί και πέρα, ο Στίβεν Άνταμς πρόσθεσε 19 πόντους και τον Ντένις Σρόντερ 18 πόντους.

Σπουδαίος και ο Ράσελ Γουέστμπρουκ με ένα ακόμη triple double καθώς είχε 13 πόντους, 16 ριμπάουντ, 11 ασίστ και 5 κλεψίματα.

Από πλευράς Μπουλς, ο Λάουρι Μάρκανεν είχε 16 πόντους και 15 ριμπάουντ (με μόλις 6/17 σουτ), ενώ Μπόμπι Πόρτις πρόσθεσε 16 πόντους και ο Νταν 12 πόντους και 7 ασίστ.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από