Λέικερς – Πέλικανς 112-104

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς σημείωσε triple double και οι Λέικερς νίκησαν με 112-104 τους Πέλικανς, οι οποίοι είχαν σε μεγάλη μέρα τον Άντονι Ντέιβις.

Οι Λέικερς πέτυχαν σπουδαία νίκη στο Λος Άντζελες κόντρα στους Πέλικανς με 112-104, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος ολοκλήρωσε το ματς με triple-double. Ο Βασιλιάς ήταν εξαιρετικός κόντρα στην ομάδα του Άντονι Ντέιβις και ήταν αυτός που ουσιαστικά έκρινε την αναμέτρηση.

Ο φρύδιας από την άλλη πραγματοποίησε επίσης μεγάλη εμφάνιση όμως πήγε στράφι, καθώς η ομάδα του δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη. Λίγες μέρες μετά το κάλεσμα του Βασιλιά στον Ντέιβις, οι Λέικερς πήραν τη νίκη κόντρα στους Πέλικανς.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Τζέιμς που ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 22 πόντους, 12 ριμπάουντ και 14 ασίστ, στο 3ο φετινό του triple-double. Πολύ καλοί επίσης ήταν ο Κούζμα με 23 πόντους και ο Ίνγκραμ με 18 πόντους, ενώ ο Ζούμπατς πέτυχε 16 πόντους και μάζεψε 11 ριμπάουντ.

Για τους Πέλικανς, ο Ντέβις ήταν μαγικός, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 30 πόντους, 20 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ενώ έπαιζε και με γρίπη (όπως και ο ΛεΜπρόν), με τον Τζούλιους Ραντλ να προσθέτει 21 πόντους και ο Τζρου Χόλιντεϊ 18 πόντους, 6 ριμπάουντ και 10 ασίστ.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=P7ktdXLwoEU

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από