Σέτικς – Τίμπεργουλβς 115-102

Με τον Γκόρντον Χέιγουορντ να κάνει την καλύτερη του εμφάνιση μετά τον πολύμηνο τραυματισμό του, η Βοστόνη επικράτησε της Μινεσότα με 115-102.

Οι Μπόστον Σέλτικς επικράτησαν των Μινεσότα Τίμπεργουλβς με 115-102 έχοντας ως κορυφαίο τον Γκόρντον Χέιγουορντ. Ο 28χρονος φόργουορντ πραγματοποίησε με διαφορά την καλύτερή του εμφάνιση μετά τον πολύμηνο τραυματισμό του, πετυχαίνοντας 35 πόντους.

Ο πρώην άσος της Γιούτα δεν ήταν ο εαυτός του στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν του ΝΒΑ, φανερώνοντας πόσο πολύ τον επηρέασε ο τραυματισμός που του στέρησε ολόκληρη την περσινή χρονιά. Ο Χέιγουορντ με 14/18 προσπάθειες εντός παιδιάς πήρε από το χέρι τους συμπαίκτες του και τους οδήγησε στην 22η νίκη σε 37 αγώνες. Πολύ καλός για τους «Κέλτες» ήταν και ο Τέρι Ροζίερ ο οποίες τελείωσε το παιχνίδι με 16 πόντους, 3 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 5 κλεψίματα.

Από τους φιλοξενούμενους, οι Καρλ Άντονι-Τάουνς και Άντριου Γουίγκινς έμοιαζαν απελπιστικά μόνοι. Οι δυο τους σημείωσαν περισσότερους από τους μισούς πόντους της ομάδας. Ο 23χρονος σέντερ αγωνίστηκε στα γνωστά πολύ υψηλά του στάνταρ και τελείωσε το ματς με 28 πόντους και 12 ριμπάουντ, 7 ασίστ. Ο Γουίγκινς επίσης, προσέφερε στους «λύκους» 31 πόντους αλλά η ήττα τελικά δεν αποφεύχθηκε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από