Κλίπερς – Χόρνετς 128-109

Οι Λος Άντζελες Κλίπερς επικράτησαν εύκολα των Σάρλοτ Χόρνετς με 128-109. Κορυφαίος ο Λου Γουίλιαμς με 27 πόντους, προερχόμενος από τον πάγκο.

Με νίκη συνέχισαν οι Λος Άντζελες Κλίπερς, επικρατώντας με 128-109 των Σάρλοτ Χόρνετς. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού από το ξεκίνημα και σιγά σιγά έχτιζαν διαφορά ασφαλείας, την οποία και διατηρούσαν άνετα.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Λου Γουίλιαμς ο οποίος σκόραρε 27 πόντους και μοίρασε 10 ασίστ. Όλα αυτά προερχόμενος από τον πάγκο, στο ρόλο του έκτου παίκτη που του ταιριάζει «γάντι». Εξαιρετικός ήταν και ο Μοντρέλ Χάρελ που τελείωσε την αναμέτρηση με 23 πόντους, 11 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Από τους φιλοξενούμενους ο Μαλίκ Μονκ με 24 πόντους. Σε ρηχά νερά έμεινε ο ηγέτης των Χόρνετς, Κέμπα Γουόκερ, σταματώντας στους 13 πόντους και τις 5 ασίστ. Με τη νίκη τους αυτή οι Κλίπερς διατηρήθηκαν στην τέταρτη θέση της δύσης με ρεκόρ 24-16, με το Χιούστον να βρίσκεται μία θέση πίσω με 23 νίκες και 16 ήττες. Το Σάρλοτ έφτασε το 19-21 και παρέμεινε στην όγδοη θέση της ανατολικής περιφέρειας.

https://www.youtube.com/watch?v=5lZBP_QI9xE

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από