Χιτ – Σέλτικς 115-99

Ο «αιώνιος έφηβος» Ντουέιν Γουέιντ, οδήγησε το Μαϊάμι στη νίκη επί των Σέλτικς με 115-99.

Το Μαϊάμι, με τον Ντουέιν Γουέιντ σε εκπληκτική βραδιά, επικράτησε εντός έδρας της Βοστόνης με 115-99. Οι Χιτ είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης από το ξεκίνημα και διατηρώντας σταθερά το προβάδισμα έφτασαν σε μία εύκολη νίκη απέναντι στους «Κέλτες».

Ο «αγέραστος» Ντουέιν Γουέιντ ήταν ο πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων με 19 πόντους (5/7 2π, 3/5 3π.). Εξαιρετικός για τους νικητές ήταν και ο Τζος Ρίτσαρντσον ο οποίος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 18 πόντους, 3 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Με double double τελείωσε τον αγώνα ο Τζάστις Γουίνσλοου (13π, 11ασ, 7 ριμπ.) σε μία πολύ καλή εμφάνιση για την ομάδα του Μαϊάμι.

Οι Σέλτικς είχαν ως κορυφαίο τον Κάιρι Ίρβινγκ με 22 πόντους, 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Παρά τους 18 πόντους του Μάρκους Σμαρτ και τους 17 που πέτυχαν ο Τζέισον Τέιτουμ και ο Μάρκους Μόρις, οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν ουσιαστικά να διεκδικήσουν τη νίκη στο παιχνίδι. Σε πολύ ρηχά νερά έμεινα ο Αλ Χόρφορντ που είχε 2 πόντους και 4 ριμπάουντ καθώς και ο Γκόρντον Χέιγουορντ που σκόραρε μόλις 6.

Η νίκη αυτή έφερε τους Μαϊάμι Χιτ (20-20) στην 6η θέση της Ανατολικής περιφέρειας, μία θέση κάτω από τη Βοστόνη που παρέμεινε στην 5η με ρεκόρ 25-16.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από