Φευγάτος από τους Πέλικανς ο Ντέιβις

Έσκασε η… βόμβα που αναμένεται να αλλάξει τις ισορροπίες στο ΝΒΑ με τον Άντονι Ντέιβις να ζητά ανταλλαγή από την ομάδα του, Νιου Ορλίνς Πέλικανς.

Το θέμα δεν ήταν αν θα γίνει. Αλλά το πότε. Τα τελευταία χρόνια και ειδικά φέτος, η Νέα Ορλεάνη και οι Πέλικανς φάνταζαν μικρή σκηνή για να φιλοξενήσουν το τεράστιο ταλέντο του Άντονι Ντέιβις.

Ο Αμερικανός σέντερ ήταν κοινό μυστικό πως δεν αισθανόταν άνετα στους Πέλικανς. Τώρα όμως έγινε και επίσημο, μιας και ο ατζέντης του παίκτη, Ριτς Πολ, ενημέρωσε την ομάδα πως ο πελάτης του δεν προτίθεται να υπογράψει επέκταση συμβολαίου αν και όποτε οι Πέλικανς του το προσφέρουν καθώς επιθυμεί να γίνει ανταλλαγή και να συνεχίσει σε άλλη ομάδα, για να διεκδικήσει πρωταθλήματα

Σύμφωνα με τον πάντα έγκυρο Άντριαν Βονιαρόφσκι λοιπόν, ο Ντέιβις ετοιμάζει αργά ή γρήγορα βαλίτσες για άλλες Πολιτείες και η απόφασή του αναμένεται να ταράξει τα νερά και να αλλάξει τους συσχετισμούς δυνάμεων, με το όνομά του να έχει ήδη ακουστεί τόσο για τους Μπόστον Σέλτικς όσο και για τους Λος Άντζελες Λέικερς. Ο Φρύδιας προτίθεται να πει όχι σε συμβόλαιο αξίας 240 εκατ. δολαρίων, ωστόσο το πάνω χέρι στην περίπτωση αυτή έχουν οι Πέλικανς μιας και ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν 2019-2020.

Όπως και να έχει στα 26 του ο Ντέιβις είναι από τους πιο κυριαρχικούς ψηλούς του πρωταθλήματος έχοντας φέτος 29.3 πόντους, 13.3 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1.7 κλεψίματα και 2.6 κοψίματα και η όποια απόφασή του μπορεί να ανεβάσει επίπεδο οποιαδήποτε ομάδα στη Λίγκα και να την κάνει ανταγωνιστική για τους Τελικούς Περιφέρειας και πρωταθλήματος.

https://twitter.com/wojespn/status/1089857935532904449

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από