Αντετοκούνμπο: «Θα σκεφτώ την απόσυρση της φανέλας σε… 30-40 χρόνια» (vid)

O Γιάννης Αντετοκούνμπο ηγείται της σπουδαίας πορείας των Μιλγουόκι Μπακς φέτος στο ΝΒΑ, αποφεύγοντας ωστόσο να σχολιάσει τις προβλέψεις που τον θέλουν ΜVP της κανονικής περιόδου. «Θέλω μόνο να βελτιώνομαι», σημειώνει. Τι είπε για την πιθανότητα οι Μπακς να αποσύρουν μελλοντικά τη φανέλα του.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς (27,4π., 12,6ρ., 6ασ., 1,3κλ., 1,5κοψ.) έχει προσελκύσει όλα τα βλέμματα με τις συγκλονιστικές του επιδόσεις και κοντράρει στα ίσα τον Τζέιμς Χάρντεν στην… κούρσα για τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτης της regular season.

Σε δηλώσεις του όμως, δεν θέλησε να σχολιάσει τις προβλέψεις που τον χρίζουν MVP και σημειώνει ότι το μοναδικό πράγμα που τον ενδιαφέρει είναι να βελτιώνεται συνεχώς. Τι είπε για την πιθανότητα οι Μπακς να αποσύρουν μελλοντικά τη φανέλα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα σούπερ σταρ:

«Δε με ενδιαφέρει τι λέει ο κόσμος για εμένα, δεν είμαι στα social Media. Δε θέλω να το σκέφτομαι, θέλω μόνο να κάνω τη δουλειά μου. Έχουμε άλλα 8 παιχνίδια, πρέπει να κοιτάξουμε πώς θα βελτιωθούμε, να παίξουμε μπάσκετ υψηλού επιπέδου κι όλα θα πάρουν το δρόμο τους.

Θέλω μόνο να βελτιώνομαι. Ακόμη κι αν πάμε στους Τελικούς ή αναδειχθώ σε MVP δε θα αλλάξει το πώς σκέφτομαι, θέλω μόνο να βελτιώνομαι. Δείχνει να λειτουργεί μέχρι στιγμής και ξέρω πως θα συνεχίσει έτσι», σχολίασε ο Γιάννης ο οποίος δεν σκέφτεται απόσυρση της φανέλας του από τους Μπακς, όπως συνέβη με τον Μαρκές Τζόνσον.

«Πολύ μακρινό για εμένα. Θα το σκεφτώ σε 30-40 χρόνια. Το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι ο αγώνας της Τετάρτης».

https://twitter.com/Bucks/status/1110212998390403072?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1110212998390403072&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.sdna.gr%2Fmpasket%2Fnba%2Farticle%2F581093%2Fantetokoynmpo-den-skeftomai-vraveio-toy-mvp-ola-tha-paroyn-ton-dromo-toys

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από