Ποιον προτιμά για MVP ο Κρις Πολ

Ο Κρις Πολ αναφέρθηκε στην «κόντρα» του Γιάννη Αντετοκούνμπο και του Τζέιμς Χάρντεν με φόντο την κατάκτηση του βραβείου του πολυτιμότερου παίκτη της κανονικής περιόδου.

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Τζέιμς Χάρντεν βρέθηκαν αντιμέτωποι τα ξημερώματα σε μία μάχη ανάμεσα στους δύο κύριους διεκδικητές του βραβείου του MVP.

Τελικά οι Μπακς ήταν αυτοί που κατάφεραν να κερδίσουν με σκορ 108-94 και να συνεχίσουν την πορεία τους προς την πρώτη θέση στην Ανατολική περιφέρεια.

Ο «Greek Freak» τελείωσε τον αγώνα έχοντας 19 πόντοι με 7/15 σουτ, 14 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ενώ ο «μούσιας» είχε 23 πόντοι με 9/26 σουτ, 10 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Η μάχη για τον τίτλο του καλύτερου παίκτη της κανονικής περιόδου έχει φουντώσει για τα καλά και ο Κρις Πολ κλήθηκε να πει τη γνώμη του για το ποιος πρέπει να το κατακτήσει. Συγκεκριμένα ο 33χρονος γκαρντ είπε: «Ο Τζέιμς είχε ένα ιστορικό σερί αν καταλαβαίνετε τι εννοώ», αναφερόμενος στο ρεκόρ του Χάρντεν με τα παιχνίδια που είχε 30+ πόντους.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Προφανώς είμαι προκατειλημμένος για το βραβείο του MVP και ποιος το αξίζει, αλλά όλοι εσείς (σ.σ οι δημοσιογράφοι) που σκοπεύετε να αποφασίσετε με βάση του τι έγινε σε ένα παιχνίδι στο τέλος της σεζόν, καλή τύχη. Μου συνέβη το ίδιο το 2008».

Ο Πολ αναφερόταν στην περίπτωση του MVP της σεζόν 2007/08 όπου ο ίδιος είχε βρεθεί αντιμέτωπος με τον Κόμπε Μπράιαντ, με τον «Black Mamba» να αναδεικνύεται τελικά νικητής.

Ωστόσο ο παίκτης των Χιούστον Ρόκετς αναφέρθηκε και στον Γιάννη λέγοντας: «Πρέπει να καταλάβετε ότι με αυτά που λέω δεν εννοώ ότι ο Γιάννης δεν έχει εκπληκτική σεζόν ή κάτι τέτοιο. Είναι σπουδαίος για την ομάδα του, απλώς βλέπω τι κάνει κάθε βράδυ ο Τζέιμς».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από