Μιλγουόκι Μπακς – Λος Άντζελες Κλίπερς 128-118

Ο Αντετοκούνμπο ήταν και πάλι απολαυστικός οδηγώντας τους Μπακς σε νίκη επί των Κλίπερς (128-118), αλλά τραυματίστηκε και αποχώρησε από το ματς λίγα λεπτά πριν τη λήξη.

Οι Μπακς υποδέχτηκαν στο Fiserv Forum του Μιλγουόκι τους Λος Άντζελες Κλίπερς. Το ματς ήταν ανταγωνιστικό μόλις για ένα δωδεκάλεπτο. Από εκεί και πέρα οι Μπακς πήραν τα ηνία και σταθεροποίησαν μια διαφορά κοντά στους 20 πόντους την οποία κράτησαν για το μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης.

Το μόνο που κατάφεραν οι Κλίπερς ήταν με ένα σερί στο τέλος να μειώσουν στο… τιμιτικό για αυτούς -10 (128-118), σε μια ακόμα νίκη των Μπακς η οποία επισκιάστηκε από τον νέο τραυματισμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο που γύρισε τον αστράγαλό του και αποχώρησε από το ματς κουτσαίνοντας λίγα λεπτά πριν από τη λήξη της αναμέτρησης.

Πριν τον τραυματισμό του ο Giannis ήταν και πάλι απολαυστικός (34π/9 ριμπ/5 ασίστ), μαζί με τον πρώτο σκόρερ της αναμέτρησης Κρις Μίντλετον (39π/9 ριμπ/5 ασίστ) για τα Ελάφια που οδηγούν την κούρσα του ΝΒΑ (57-19).

Από την άλλη οι Κλίπερς βρίσκονται στην 6η θέση της Δύσης (45-31) έχοντας «κλειδώσει» πλέον τα playoffs και έχοντας ως καλύτερους στο ματς αυτό τους Γκίγκλεους-Αλεξάντερ (21π) και Γκριν (16π/8 ριμπ).

https://youtu.be/hj8T4atgx-E

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από