Κατηγορείται για βιασμό ο Πορζίνγκις των Μάβερικς

Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις, σταρ των Ντάλας Μάβερικς, κατηγορείται από μια γυναίκα πως την βίασε πέρσι στην πόλη της νέας Υόρκης, ως παίκτης των Νιου Γιορκ Νικς.

Δύσκολα τα πράγματα για τον άσο των Ντάλας Μάβερικς, Κρίσταπς Πορζίνγκις. Ο Λετονός φόργουορντ κατηγορείται από μια γυναίκα πως το 2018 όταν ήταν ακόμα παίκτης των Νικς, την βίασε στο διαμέρισμα όπου διέμενε στη Νέα Υόρκη. Το συμβάν όπως αποκαλύπτει το φερόμενο ως θύμα έλαβε χώρα στις 7/2 του 2018 μετά από αποδοχή της πρόσκλησης του παίκτη για να έρθει στο διαμέρισμά του.

Μάλιστα η πλευρά της καταγγέλλουσας αναφέρει πως δεν μίλησε όλο αυτό το διάστημα λόγω του ότι ήταν σε συζητήσεις με τον δικηγόρο του Πορζίνγκις για να λάβει 68.000 δολάρια και να αποκρύψει το συμβάν.

Ο Λετονός σούπερ σταρ αντέκρουσε όλες τις κατηγορίες με τον δικηγόρο του επισημαίνει πως έχει γίνει ήδη καταγγελία της γυναίκας για εκβιασμό με σκοπό το χρηματικό κέρδος, ενώ ενήμερη είναι και η διοργανώτρια Αρχή της Λιγκας.

Το όλο θέμα γνωρίζουν και οι Ντάλας Μάβερικς οι οποίοι ενημερώθηκαν για αυτό πριν εντάξουν τον Πορζίνγκις στο δυναμικό τους, ωστόσο ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Μαρκ Κούμπαν αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο πριν διερευνηθεί εις βάθος η υπόθεση.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από