Επίδειξη δύναμης από τους Ρόκετς κόντρα στους Κλίπερς (vids)

Οι Ρόκετς διέσυραν εκτός έδρας τους Κλίπερς με 135-103 και παρέμειναν στην τρίτη θέση της Δυτικής Περιφέρειας. Νέα μεγάλη εμφάνιση από τον Χάρντεν.

Οι Ρόκετς έκαναν επίδειξη δύναμης κόντρα στους Κλίπερς, διαλύοντας τους με 135-103 μέσα στο Λος Άντζελες, παραμένοντας στην 3η θέση της Δύσης.

Οι ρουκέτες επέβαλλαν από την αρχή τον ρυθμό τους και ξέφυγαν με 39-26 στην πρώτη περίοδο και 68-53 στην δεύτερη και δεν κοίταξαν ποτέ πίσω.

Την ίδια στιγμή ανέβαζαν διαρκώς την διαφορά και στο δεύτερο μέρος, η οποία έφτασε κάποια στιγμή ακόμα και στους 35 πόντους.

Ο Χάρντεν με 31 πόντους, 7 ριμπάουντ και 7 ασίστ έδειξε πάλι τον δρόμο στους Ρόκετς, με τον Πολ να προσθέτει 29 πόντους και τον Καπέλα 24 πόντους και 15 ριμπάουντ.

Για τους Κλίπερς, ο Αλεξάντερ είχε 20 πόντους, ο Γκαλινάρι 16 πόντους και ο Γουίλιαμς 14 πόντους.

Χωρίς να συναντήσουν το παραμικρό πρόβλημα οι Τζαζ επικράτησαν μέσα στο Φοίνιξ των Σανς με 118-97, εξασφάλισαν σε μεγάλο βαθμό την 5η θέση και παλεύουν για την 4η και το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Μίτσελ με 29 πόντους και τον ακολούθησαν οι Ινγκλς με 27 και Γκομπέρ με 17. Για τους ηττημένους ο Χολμς είχε 16 και ο Οκόμπο 15.

https://www.youtube.com/watch?v=NoB1Z9xLMBc

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από