Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς – Λος Άντζελες Κλίπερς 121-104

Οι Γουόριορς μπήκαν στα playoffs ως πρωταθλητές, έπαιξαν ως τέτοιοι και δεν δυσκολεύτηκαν να κάνουν το 1-0 στη σειρά νικώντας τους Κλίπερς με 121-104.

Οι Γουόριορς φιλοξένησαν στην Oracle Arena του Όκλαντ στους Λος Άντζελες Κλίπερς για το Game 1 του πρώτου γύρου των playoffs του ΝΒΑ.

Οι απερχόμενοι πρωταθλητές μπήκαν καλά στην αναμέτρηση και έκλεισαν το πρώτο δωδεκάλεπτο στο +9 (36-27), ενώ παρά το μίνι ξέσπασμα των Κλίπερς οι οποίοι προσπέρασαν με 42-40 στη δεύτερη περίοδο, κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με ένα ξεκάθαρο +13 (69-56).

Στο δεύτερο μέρος, μετά τα πρώτα λεπτά η διαφορά δεν έπεσε ποτέ σε μονοψήφια νούμερα με τους Γουόριορς να ελέγχουν με άνεση το ματς και να είναι αυτοί που πανηγυρίζουν τη πρώτη νίκη στη σειρά με 121-104. Άξια αναφορά είναι η αποβολή των Ντουράντ και Μπέβερλι λίγο πριν τη λήξη, οι οποίοι ίχαν συνεχόμενη κόντρα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Για τους νικητές τη διαφορά έκαναν οι Κάρι (38π/15 ριμπ/7 ασίστ) και Ντουράντ (23π), ενώ… κλασικά καταλυτικός ήταν ο Ντρέιμοντ Γκριν με 17 πόντους, 7 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Για τους Κλίπερς που δεν κατάφεραν να φανούν ανταγωνιστικοί για περισσότερο από ένα ημίχρονο, οι Χάρελ (26π), Γουίλιαμς (25π/9 ασίστ), Γκίγκλεους-Αλεξάντερ (18π) και Γκαλινάρι (15π/8 ριμπ) προσπάθησαν αλλά δεν ήταν αρκετό…

https://youtu.be/5gafgScNN84

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από