«Ανοιχτή» η συμμετοχή του Μπρόγκντον στο Game 3 με τους Σέλτικς

Ο Μάλκολμ Μπρόγκντον έχει ανεβάσει ρυθμούς και αν προπονηθεί κανονικά, πιθανότατα θα αγωνιστεί στο Game 3 των Μπακς με τους Σέλτικς.

Ο Μάλκολμ Μπρόγκντον συνεχίζει να παραμένει εκτός για τους Μπακς ενόψει του Game 3 με τους Σέλτικς, ωστόσο αυτό μπορεί να αλλάξει αν καταφέρει να βγάλει την τελευταία προπόνηση της ομάδας.

Συγκεκριμένα, οι Μπακς αντιμετωπίζουν στη Βοστόνη τα ξημερώματα (4/5, 03:00) τους Κέλτες και ο γκαρντ των ελαφιών είναι αμφίβολος. Ο Μάικ Μπούντενχολζερ είναι διατεθειμένος να τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή, αφού αν τον δει να συμμετέχει κανονικά στην προπόνηση και δεν έει ενοχλήσεις θα τον υπολογίζει κανονικά.

Ο Μπρόγκντον είναι εκτός δράσης από τις 15 Μαρτίου με πελματιαία απονευρωσίτιδα, όμως είναι θέμα χρόνου η επιστροφή του στη δράσει και «τρέχει» να προλάβει το τρίτο ματς της σειράς που ίσως αποδειχτεί κομβικό για την πρόκριση.

Αξίζει να σημειωθεί πως η απουσία του Μπρόγκντον έχει επηρεάσει τους Μπακς στη σειρά με τους Σέλτικς, καθώς την φετινή σεζόν ο Αμερικανός γκαρντ έχει 15.6 πόντους, 4.5 ριμπάουντ και 3.2 ασίστ μέσο όρο με 42.6% στα τρίποντα.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από