Ο Καντέρ… γλέντησε τον Ίρβινγκ στην παρουσίαση των Σέλτικς (vid)

Ο Ενές Καντέρ παρουσιάστηκε από τους Μπόστον Σέλτικς και δεν έχασε την ευκαιρία να τρολάρει τον Καϊρί Ίρβινγκ του οποίου το νούμερο θα φορά στους Κέλτες.

Ο Καϊρί Ίρβινγκ ήρθε στους Σέλτικς με πολλά και μεγάλα όνειρα, θέλοντας να μακροημερεύσει στην Βοστόνη και να οδηγήσει του Κέλτες στην κατάκτηση τίτλων.

Μάλιστα σε ένα συναισθηματικό βίντεο στον πρώτο του καιρό στην ομάδα, ανέφερε πως φοράει το Νο.11 λόγω του πατέρα του και θέλει να γίνει ο λόγος που κανείς δεν θα το ξαναφορέσει, υπονοώντας να κρεμαστεί η φανέλα με το εν λόγω  νούμερο στον ουρανό του TD Garden.

 

Τα πράγματα όμως δεν δούλεψαν κατ’ ευχήν. Ο Uncle Drew δεν κόλλησε ποτέ με τους Σέλτικς και μετά από δύο χρόνια έφυγε από τη Βοστόνη με προορισμό τη Νέα Υόρκη και τους Μπρούκλιν Νετς.

Το αντίστροφο δρομολόγιο ακολούθησε φέτος το καλοκαίρι ο Ενές Καντέρ που ήταν μεταξύ των επιλογών του Μπραντ Στίβενς για την ενίσχυση της frontline της ομάδας του.

Ο Τούρκος σέντερ, γνωστό πειραχτήρι και ατακαδόρος, κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του, αναφέρθηκε στο Νο.11 που επέλεξε λέγοντας πως είναι το παλιό του νούμερο και το επιλέγει θέλοντας να γίνει ο λόγος που… δεν θα το φορέσει ξανά κανείς.

Μια σαφής αναφορά στον Ίρβινγκ που έκανε άπαντες στην αίθουσα να ξεσπάσουν σε γέλια, όπως θα δείτε και το παρακάτω βίντεο.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από