Μπακς – Ουόριορς 94-108

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να πραγματοποιεί μεγάλη εμφάνιση, αλλά να μην είναι αρκετός, οι Μιλγουόκι Μπακς ηττήθηκαν εντός έδρας από τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς με 108-94.

Οι Μπακς υπέστησαν νέα ήττα αυτή τη φορά από τους Ουόριορς στην έδρα τους με 108-94, σε ένα παιχνίδι με πολλές εναλλαγές, αλλά και ένα τρίλεπτο στο τέλος για όπου τα ελάφια κόλλησαν κι έχασαν την αναμέτρηση.

Οι Μπακς δεν ξεκίνησαν καλά, βρέθηκαν να χάνουν με 9 πόντους στην πρώτη περίοδο, ενώ το ημίχρονο τους βρήκε στο -14. Το τρίτο δωδεκάλεπτο ωστόσο τους ανήκε ολοκληρωτικά και το φινάλε του, τους βρήκε μπροστά στο σκορ με 82-80. Μετά το 86-86 ωστόσο σχεδόν 8 λεπτά πριν το φινάλε, υπήρξε ένα μεγάλο μπλακ άουτ, που τους άφησε χωρίς πόντο για σχεδόν ένα τρίλεπτο.

Κορυφαίος για το Μιλγουόκι ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τον Greek Freak να σημειώνει 23 πόντους (10/16 δίποντα, 0/3 τρίποντα, 3/3 βολές), ενώ επίσης μάζεψε 7 ριμπάουντ κι έδωσε 4 ασίστ και είχε 1 κόψιμο και 3 λάθη. Άξιος συμπαραστάτης του ο Μπλέντσο με 21 πόντους.

Για τους πρωταθλητές πρώτος σκόρερ στο ματς ήταν ο Κέβιν Ντουράντ με τον σούπερσταρ των Ουόριορς να πετυχαίνει 26 πόντους, να μαζεύει 6 ριμπάουντ, να μοιράζει 6 ασίστ και να κάνει 2 κλεψίματα και 3 κοψίματα. Τέλος, πολύ καλός ήταν και ο Ντρέιμοντ Γκριν με 21 πόντους, 10 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

https://www.youtube.com/watch?v=4IPZYs5_AhY

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από