Εθνική: Χωρίς «αιώνιους» η πρώτη συγκέντρωση για Τουρκία

Η Εθνική άρχισε την προετοιμασία της για τα δύο παιχνίδια με την Τουρκία χωρίς τους διεθνείς των «αιωνίων» και τον Νικ Καλάθη.

Την προετοιμασία της εν όψει των δύο αναμετρήσεων με την Τουρκία (25/2 εντός, 28/2 εκτός), για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 άρχισε σήμερα η Εθνική Ανδρών στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων.

Όπως είναι λογικό, απουσίαζαν οι δέκα παίκτες από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, όπως και ο Νικ Καλάθης. Συγκεκριμένα, το παρών έδωσαν οι Δημήτρης Αγραβάνης, Κωστής Γόντικας, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Γιώργος Καμπερίδης, Δημήτρης Κατσίβελης, Γιάννης Κουζέλογλου, Βασίλης Μουράτος, Δημήτρης Μωραϊτης, Νίκος Ρογκαβόπουλος , Γιώργος Τσαλμπούρης, Δημήτρης Φλιώνης και Βασίλης Χρηστίδης.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Σωτήρης Μανωλόπουλος, τόνισε: «Είναι γνωστές και οι ιδιαιτερότητες των παραθύρων και η δυσκολία των αγώνων. Νομίζω δεν έχει νόημα να τα αναλύουμε κάθε φορά. Υπάρχει η ευχάριστη προοπτική της διευρυμένης σύνθεσης σε αυτά τα δύο παιχνίδια, θα περιμένουμε σταδιακά την ένταξη περισσότερων παικτών, ώστε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε τις συνθήκες να είναι η ομάδα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στους σημαντικούς αυτούς αγώνες».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από