Ελλάδα – Νέα Ζηλανδία: Do or die

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει τη Νέα Ζηλανδία και θέλει πάση θυσία νίκη για να περάσει στους «16», αφού σε περίπτωση ήττας «αποχαιρετάει» πρόωρα το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η Εθνική μας ομάδα δίνει τον πρώτο της «τελικό» στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας κόντρα στη Νέα Ζηλανδία (15:00), αφού σε περίπτωση ήττας αποκλείεται από τη φάση των «16». Μετά την απρόσμενη ήττα της από τη Βραζιλία η Ελλάδα θέλει πάση θυσία νίκη με τη Νέα Ζηλανδία σε ένα «do or die» ματς για την πρόκριση.

Η ομάδα του Θανάση Σκουρτούπουλου έχει μάθει από τα λάθη της στο ματς με τους Βραζιλιάνους και θα παρουσιαστεί πανέτοιμη για τη νίκη – πρόκριση, που θα της δώσει τη δυνατότητα να ελπίζει ακόμα στη διάκριση.

Εξάλλου τα πάντα είναι ακόμα στο χέρι των διεθνών μας, καθώς με 3/3 στα επόμενα ματς θα βρεθούν στους «8» ότι και να συμβεί στα υπόλοιπα αποτελέσματα. Η Ελλάδα είναι το φαβορί του παιχνιδιού, ωστόσο οφείλει να το δείξει αυτό και μέσα στο παρκέ κόντρα στη μαχητική Νέα Ζηλανδία, η οποία παίζει επίσης έναν «τελικό» και με νίκη είναι αυτή που στέλνει στο καναβάτσο την Εθνική μας και προκρίνεται στην επόμενη φάση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

10.30: Καναδάς – Σενεγάλη, ΕΡΤ Play1
11.00: Βραζιλία – Μαυροβούνιο, ΕΡΤ Sports
11.30: Τουρκία – Τσεχία, ΕΡΤ 2
11.30: Γερμανία – Ιορδανία, ΕΡΤ Play2
14.30: Λιθουανία – Αυστραλία, ΕΡΤ 3
15.00: Ελλάδα – Νέα Ζηλανδία, ΕΡΤ Sports
15.30: ΗΠΑ – Ιαπωνία, ΕΡΤ 2
15.30: Δομινικανή Δημοκρατία – Γαλλία, ΕΡΤ Play1

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από