Παπαγιάννης: «Ο Πιτίνο μας έδωσε αυτοπεποίθηση και κίνητρο»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε για τη μεγάλη νίκη της Ελλάδας επί της Τουρκίας και την αλλαγή εικόνας από το ημίχρονο και μετά χάρη στον Ρικ Πιτίνο.

Η Ελλάδα επικράτησε της Τουρκίας με 83-61 στο Προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά και προκρίθηκε στον τελικό όπου θα αντιμετωπίσει την Τσεχία σε ένα ματς που θα κρίνει την ομάδα που θα πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στο τέλος του ματς ο σέντερ της Εθνικής μας, Γιώργος Παπαγιώνης μίλησε για το πώς η ομάδα έφτασε στην ανατροπή χάρη στις οδηγίες του Ρικ Πιτίνο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Πήραμε όμως μια καλή διαφορά στο δεύτερο ημίχρονο. Η Τουρκία επέστρεψε στο παιχνίδι, αλλά εμείς διορθώσαμε τα λάθη μας. Ο κόουτς ήξερε πού να χτυπήσουμε και στο ημίχρονο του αγώνα μας είχε δώσει αυτοπεποίθηση και κίνητρο. Νικήσαμε και πάμε στον τελικό αύριο.

Η Τσεχία θα είναι καλά προετοιμασμένη, θα έρθει να παίξει επιθετικά σε επίθεση και άμυνα. Εμείς θα είμαστε προετοιμασμένοι για να πάρουμε την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, που είναι μια τεράστια τιμή».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από