Ανανέωση συνεργασίας Pirelli-F1 για τέσσερα ακόμα χρόνια

Η Pirelli θα εξακολουθεί έως το 2023 να προμηθεύει με ελαστικά τις ομάδες της Formula 1.

Η Pirelli θα εξακολουθεί να είναι ο μοναδικός προμηθευτής ελαστικών των ομάδων της Formula 1, καθώς οι δύο πλευρές ανανέωσαν την υπάρχουσα συμφωνία τους, που έληγε το 2019.

Η νέα, αφορά τα έτη 2020-2023, με το συμπέρασμα που βγαίνει, να είναι πως αμφότερες έχουν μείνει ικανοποιημένες από την έως τώρα συνεργασία τους.

Μάλιστα, η FOM και η Pirelli, δεσμεύτηκαν να συνεργαστούν εκ νέου προς την κατεύθυνση των νέων κανονισμών ενόψει 2021, που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την παρουσίαση τροχών 18 ιντσών.

Ο Μάρκο Τρονκέτι Προβέρα, αντιπρόεδρος και CEO της Pirelli, είπε. «Αποτελεί εξαιρετική είδηση ότι η Pirelli παρατείνει τη συνεργασία της με τη Formula 1 μέχρι το 2023. Αυτή η νέα συμφωνία επεκτείνει την παρουσία μας σε συνολικά 13 σεζόν στη σύγχρονη εποχή, με την Pirelli να παρίσταται επίσης το 1950, στο πρώτο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Η Formula 1 είναι και θα παραμείνει η κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού: το τέλειο περιβάλλον για την Pirelli, που έχει ορίσει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό για την πλέον προηγμένη τεχνολογική έρευνα και ανάπτυξη στο εργοστάσιο. Η Formula 1 προσφέρει την τέλεια βιτρίνα για τα Ultra High ελαστικά επιδόσεων αυτοκινήτων παραγωγής, τα οποία εξοπλίζουν τα οχήματα υψηλής ποιότητας που εγγυώνται τα υψηλότερα πρότυπα απόδοσης, αξιοπιστίας και ασφάλειας».

Πηγή: Pirelli

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από