Η ΔΕΗ παρέλαβε 77 διπλοκάμπινα Fiat Fullback Pick-Up 4×4

Εβδομήντα επτά διπλοκάμπινα Fiat Fullback Pick-Up 4×4 παρέλαβε στις 7 Ιουνίου η ΔΕΗ, ενισχύοντας τον επιχειρησιακό της στόλο. Το εν λόγω μοντέλο προσφέρει πολύ καλές επιδόσεις off-road και διαθέτει σύστημα 4×4 Super-Select, με περιστροφικό επιλογέα και δυνατότητα κλειδώματος τόσο του πίσω, όσο και του κεντρικού διαφορικού. Μπορεί να μεταφέρει έναν τόνο ωφέλιμου φορτίου, ενώ η […]

Εβδομήντα επτά διπλοκάμπινα Fiat Fullback Pick-Up 4×4 παρέλαβε στις 7 Ιουνίου η ΔΕΗ, ενισχύοντας τον επιχειρησιακό της στόλο. Το εν λόγω μοντέλο προσφέρει πολύ καλές επιδόσεις off-road και διαθέτει σύστημα 4×4 Super-Select, με περιστροφικό επιλογέα και δυνατότητα κλειδώματος τόσο του πίσω, όσο και του κεντρικού διαφορικού. Μπορεί να μεταφέρει έναν τόνο ωφέλιμου φορτίου, ενώ η ικανότητα ρυμούλκησής του φτάνει τους 3,1 τόνους.

Με αμαξώματα Extended Cab και Double Cab, 8ετή εγγύηση, λιανική τιμή 23.600€ και με αυτόματο ή μηχανικό κιβώτιο, το Fullback εφοδιάζεται με έναν κινητήρα diesel 2,4 λίτρων, με ισχύ από 150 έως 180 ίππους.

Η αγορά από τη ΔΕΗ, έγινε ώστε να ενισχυθεί το υποστηρικτικό έργο των ηλεκτροπαραγωγών μονάδων της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα.

Πηγή: Fiat

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από