Η Dunlop συνεχίζει να καταρρίπτει ρεκόρ

Η Dulop συνέχισε τις νίκες της στο Isle of Man TT, με τον Μάικλ Ντάνλοπ να κατατάσσεται πρώτος στον αγώνα Monster Energy Supersport TT. Με χρόνο 17:31.328 και μέση ωριαία ταχύτητα 208 χ.α.ω., ο 17χρονος αναβάτης της MD Racing Honda,  κατέρριψε το δικό του ρεκόρ του Supersport 2013, τερματίζοντας με διαφορά 20δλ. από τον δεύτερο. […]

Η Dulop συνέχισε τις νίκες της στο Isle of Man TT, με τον Μάικλ Ντάνλοπ να κατατάσσεται πρώτος στον αγώνα Monster Energy Supersport TT. Με χρόνο 17:31.328 και μέση ωριαία ταχύτητα 208 χ.α.ω., ο 17χρονος αναβάτης της MD Racing Honda,  κατέρριψε το δικό του ρεκόρ του Supersport 2013, τερματίζοντας με διαφορά 20δλ. από τον δεύτερο. Την τρίτη θέση του βάθρου κατέκτησε ο Πίτερ Χίκμαν, της Smiths Racing με Trooper Triumph, καταφέρνοντας να περάσει τον Τζέιμς Χίλιερ.

Από εκεί και πέρα, ο αναβάτης της Honda, Λι Τζόνστον έφερε την Padetts Motorcycles Fireblade στην πέμπτη θέση, έκτος ήταν ο «ομόσταβλός» του Κόνορ Κάμινγκ και έβδομος ο Τζος Μπρουκς της McAms Yamaha.

Στον αγώνα RL360 Superstock TT, ο Χίκμαν κατάφερε να αναδειχτεί νικητής, με έναν γύρο μέσης ωριαίας ταχύτητας 216 χ.α.ω.. Οι μάχες γενικότερα ήταν συναρπαστικές και ο Χίκμαν κέρδισε εν τέλει με διαφορά 4,5δλ., αφήνοντας δεύτερο τον Ντάνλοπ.

Πηγή: Dunlop

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από