Πρώτη στο Pikes Peak η Ducati

Την τέταρτη νίκη του στο Pikes Peak και έβδομη για λογαριασμό της Ducati, εξασφάλισε ο Κάρλιν Νταν. Οδηγώντας τη νέα Multistrada 1260, ολοκλήρωσε τη διαδρομή σε 9:59.102, καταφέρνοντας να σημειώσει την καλύτερη επίδοση. Η νέα Multistrada 1260 είχε μεγαλύτερο κυβισμό – 1.262cc – και το μοτέρ παρείχε 18% περισσότερη ισχύ στις μεσαίες στροφές. Επίσης, η […]

Την τέταρτη νίκη του στο Pikes Peak και έβδομη για λογαριασμό της Ducati, εξασφάλισε ο Κάρλιν Νταν. Οδηγώντας τη νέα Multistrada 1260, ολοκλήρωσε τη διαδρομή σε 9:59.102, καταφέρνοντας να σημειώσει την καλύτερη επίδοση.

Η νέα Multistrada 1260 είχε μεγαλύτερο κυβισμό – 1.262cc – και το μοτέρ παρείχε 18% περισσότερη ισχύ στις μεσαίες στροφές. Επίσης, η μοτοσικλέτα είχε επανασχεδιασμένο σκελετό για αυξημένη σταθερότητα.

Μετά την προσπάθειά του, ο Νταν ανέφερε. «Τα καταφέραμε, κερδίσαμε το βάθρο. Η Multistrada 1260 αποδείχτηκε εξαιρετική, όπως ελπίζαμε. Μου έδωσε το παν για να ανέβω στο βουνό. Το Pikes Peak δεν είναι ποτέ εύκολος αγώνας, αλλά ο καιρός συνεργάστηκε και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη για την Ducati».

Τρίτος, με χρόνο 10:12.703 ήταν ο Κόντι Βάσολτζ κι αυτός με Ducati.

Πηγή: Ducati

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από