Η ανάπτυξη της Jeep στην ελληνική αγορά

Η FCA Greece έθεσε σε εφαρμογή το πλάνο ανάπτυξης της Jeep στην Ελλάδα, ώστε σε 45 ημέρες να βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία.

Λίγο μετά την ανάληψη της Jeep στην Ελλάδα, η FCA Greece έθεσε σε εφαρμογή το πλάνο, ώστε σε μόλις 45 ημέρες να βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία.

Αναλυτικά

-Το Δίκτυο Τεχνικής Εξυπηρέτησης αριθμεί ήδη έξι σημεία (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Κόρινθος, Ηράκλειο), ενώ έως τις 15 Μαΐου θα έχουν προστεθεί ακόμα επτά (Πάτρα, Χανιά, Βόλος, Ρέθυμνο, Κέρκυρα, Κοζάνη, Καρδίτσα).

-Το Επίσημο Δίκτυο Διανομέων, έως τις 15 Μαΐου θα αριθμεί 11 σημεία πωλήσεων στις παραπάνω περιοχές με δυνατότητα πλήρους παρουσίασης των μοντέλων Jeep.

-Έως τις 24 Μαΐου θα έχουν ενεργοποιηθεί, το σύστημα παραγγελιών νέων αυτοκινήτων και το ανανεωμένο επίσημο site της μάρκας (www.jeep.gr).

-Το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της FCA Greece (800 11 500 800 από σταθερό χωρίς χρέωση, 210 99 88 542 με αστική χρέωση, καθώς και η ηλεκτρονική διεύθυνση Customer ServicesGreece@fcagroup.com) είναι στη διάθεση των κατόχων αυτοκινήτων Jeep, αλλά και υποψήφιων πελατών, για κάθε διευκόλυνση.

-Η FCA Greece υλοποιεί τον στρατηγικό της σχεδιασμό για την ανάπτυξη της Jeep σε διάστημα έξι εβδομάδων από την ανάληψη της.

Πηγή: FCA Freece

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από