Έναρξη πωλήσεων του Nexo

Την έναρξη των πωλήσεων του Nexo, ενός ηλεκτρικού οχήματος με κυψέλες καυσίμου, στη Νότια Κορέα ανακοίνωσε η Hyundai. Ήδη το κοινό είχε εκφραστεί θετικά με τις 1.061 προ-παραγγελίες το διάστημα 19-26 Μαρτίου, τη στιγμή που μόλις την πρώτη ημέρα, είχαν σημειωθεί 733. Πέραν των προ-παραγγελιών εκείνης της περιόδου, η εταιρεία παρέδωσε επίσης μερικά οχήματα και […]

Την έναρξη των πωλήσεων του Nexo, ενός ηλεκτρικού οχήματος με κυψέλες καυσίμου, στη Νότια Κορέα ανακοίνωσε η Hyundai. Ήδη το κοινό είχε εκφραστεί θετικά με τις 1.061 προ-παραγγελίες το διάστημα 19-26 Μαρτίου, τη στιγμή που μόλις την πρώτη ημέρα, είχαν σημειωθεί 733.

Πέραν των προ-παραγγελιών εκείνης της περιόδου, η εταιρεία παρέδωσε επίσης μερικά οχήματα και στις δημοτικές Αρχές των πόλεων Ουλσάν και Γκουαντζού. Η εκδήλωση στην πρώτη έγινε στο «σπίτι του υδρογόνου», ενώ στην περίπτωση της δεύτερης, στο νεόκτιστο πολύ-ενεργειακό σταθμό υδρογόνου, Ντονγκ-Γκοκ.

Οι κυψέλες καυσίμου αποτελούν ένα σύστημα για την ηλεκτροχημική μετατροπή της ενέργειας, μετατρέποντας υδρογόνο και οξυγόνο σε νερό, παράγοντας ταυτόχρονα με τη διαδικασία, ηλεκτρισμό και θερμότητα. Ο ηλεκτρισμός παράγεται με τη μορφή συνεχούς ρεύματος, ενώ οι υδρατμοί είναι οι μόνες εκπομπές των οχημάτων κυψελών καυσίμου.

Πηγή: Hyundai

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από