Στο Ντιτρόιτ μια πρώτη άποψη για το ηλεκτροκίνητο crossover της Infiniti

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ (North American International Auto Show-NAIAS) θα αποκαλυφτεί μια πρώτη ιδέα για το ηλεκτρικό όχημα της εταιρείας.

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ (North American International Auto Show-NAIAS) θα παρουσιάσει ένα πρωτότυπο του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού crossover οχήματός της  η Infiniti. Έτσι, τον Ιανουάριο θα αποκαλυφθεί επίσης η νέα σχεδιαστική γλώσσα του εξηλεκτρισμού, που είναι φυσικά επηρεασμένη από το ιαπωνικό DNA.

Πέρυσι τον Ιανουάριο, η εταιρεία ανακοίνωσε πως η γκάμα της από το 2021 και μετά, θα περιλαμβάνει υβριδικά ή πλήρως ηλεκτρικά συστήματα κίνησης.

Το 2018, στο NAIAS, τα Q Inspiration και Prototype 10 είχαν επηρεαστεί από τη φουτουριστική γλώσσα σχεδίασης, από την οποία αναμένεται να εμπλουτιστεί το crossover της Infiniti, που υιοθετεί ιδέες και από τα δύο. Πρόκειται για έναν σχεδιασμό που συνάδει με την εποχή της ηλεκτροκίνησης.

Η εμφάνιση των ηλεκτροκίνητων πλατφορμών αναδεικνύει μια νέα προσέγγιση του πώς θα μοιάζουν οι εκδόσεις saloon και crossover. Με νέες εξωτερικές διαστάσεις, η ηλεκτροκίνηση παρέχει μεγάλους χώρους, προσφέροντας άνεση και ποιοτικό εσωτερικό, πλούσια φιλοξενία και πολλές τεχνολογίες υποβοήθησης.

Πηγή: Infiniti

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από