Ολυμπιακός : Υπάρχουν και τα «παιδιά» του

Στον Ολυμπιακό οφείλουν να υπολογίσουν και τους δανεικούς τους που εντυπωσιάζουν - Σιώπης, Ρισβάνης και Γιαννιώτης αξίζουν της προσοχής του

Όσο ο Ιανουάριος πλησιάζει τόσο θα ανεβαίνει η μεταγραφολογία και στον Ολυμπιακό. Λογικό από την στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να καλύψουν κενά που έχουν βγει στην επιφάνεια κυρίως γιατί παίκτες που ήρθαν το καλοκαίρι δεν έχουν καταφέρει έως τώρα να πείσουν.

Περιπτώσεις όπως οι Βούκοβιτς, Εμενίκε, Ζιλέ, Τζούρτζεβιτς και βεβαίως ο Καρσελά που παρά τις ευκαιρίες που έχουν πάρει δεν έχουν «ψήσει» ακόμη πως μπορούν να δώσουν αυτά που άπαντες ανέμεναν όταν υπέγραφαν στον Ολυμπιακό.

Σωστά ο Λεμονής εν όψει των πέντε πολύ σημαντικών αγώνων που έχει να δώσει η ομάδα στο πρωτάθλημα αλλά και των δύο στο Τσάμπιονς Λιγκ επιδιώκει να αφήσει στην άκρη της μεταγραφολογία για να έχει συγκεντρωμένους τους παίκτες του στη δουλειά τους και άπαντες έτοιμους να προσφέρουν όμως είναι δεδομένο πως τον Ιανουάριο θα γίνουν κινήσεις προς την ενίσχυση της ομάδας.

Ξέχωρα όμως από τις κινήσεις για νέους παίκτες καλό θα ήταν στον Ολυμπιακό να δουν και την πορεία δικών τους ποδοσφαιριστών που παίζουν δανεικοί και έχουν δείξει (και αποδείξει) πως αξίζουν να βρίσκονται στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ όχι απλά ως συμπληρωματικοί αλλά ως στελέχη «πρώτης γραμμής».

Παίκτες όπως ο Σιώπης, ο Ρισβάνης και ο Γιαννιώτης με την εικόνα που έχουν σε Πανιώνιο και Ατρόμητο (οι δύο τελευταίοι) σαφέστατα αξίζουν μεγαλύτερης προσοχής και δεύτερων σκέψεων από τους «ερυθρόλευκους» εν όψει Ιανουαρίου.

Ο Σιώπης άλλωστε είναι δεδομένο πως μπορεί να φέρει σημαντικές λύσεις στον άξονα, ο Ρισβάνης «εξέθεσε» τον Χάσι που τον «τελείωσε» από τον Ολυμπιακό μη υπολογίζοντας πως προερχόταν από φουλ σεζόν μέχρι και τα τέλη Μάϊου με τον Πανιώνιο και ο Γιαννιώτης από την άλλη «τρέχει» ένα εντυπωσιακό ρεκόρ στην ομάδα του Περιστερίου με απαραβίαστη την εστία του οχτώ σερί αγώνες!

Μπορεί ο Γιαννιώτης να μην παραχωρήθηκε δανεικός στον Ατρόμητο όμως ο Ολυμπιακός διατηρεί τον πρώτο λόγο για να τον πάρει πίσω κάτι που μπορεί ανά πάσα στιγμή να πράξει.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από