Το «ασχημόπαπο» που έγινε «κύκνος»

Η ολική μεταμόρφωση του Κλωναρίδη με το… ραβδάκι του Ουζουνίδη.

Απέναντι στη Σέλτικ ο Βίκτωρας Κλωναρίδης επιβεβαίωσε με τον πλέον πειστικό τρόπο, πως φέτος θα είναι η χρονιά του. Ο 26χρονος άσος από το ξεκίνημα της προετοιμασίας δείχνει μεταμορφωμένος σε σχέση με πέρυσι, δηλώνοντας έτοιμος να αποτελέσει παίκτη-κλειδί για την ΑΕΚ.

Κόντρα στους Σκοτσέζους ο «Κλώνα» έκανε συγκλονιστικό παιχνίδι. Πέρα από το γκολ που σημείωσε και που μπορεί να αποδειχθεί «χρυσό» για την πρόκριση της Ένωσης στην επόμενη φάση, ήταν μόνιμη απειλή για την ομάδα του Μπένταν Ρότζερς, ενώ παράλληλα βοήθησε πολύ και ανασταλτικά. Όταν μετατοπίστηκε δεξιά μετά την αποβολή του Γαλανόπουλου, όπου με τα τρεξίματά του συνέβαλε στο να «μπλοκαριστεί» η αριστερή πλευρά της Σέλτικ.

Αυτή η ολική μεταμόρφωση του Κλωναρίδη οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον Μαρίνο Ουζουνίδη. Ο «Κλώνα» είναι σαφές πως νιώθει αναγεννημένος. Πως έχει βρει την αυτοπεποίθησή του, γνωρίζοντας πως ο προπονητής του πιστεύει σε αυτόν. Κάτι, που του έχει δώσει το κίνητρο να αποδείξει πράγματα και να κάνει φέτος το μεγάλο comeback που είχε ανάγκη.

Ο Ουζουνίδης πίστευε από την αρχή πως μπορεί να κερδίσει το «στοίχημα» με τον Κλωναρίδη. Να του βρει έναν συγκεκριμένο ρόλο στην ομάδα δηλαδή και να πάρει πράγματα από εκείνον. Όπως είχε κάνει και κατά τη συνεργασία τους στον Παναθηναϊκό.

Κάτι που φαίνεται πως γίνεται και τώρα, με τον 26χρονο να αρπάζει από τα μαλλιά τις ευκαιρίες που του δίνει ο προπονητής του και να βγάζει στο γήπεδο τον καλύτερο εαυτό του. Δείχνοντας έτοιμος να εξελιχθεί σε βασικό γρανάζι της φετινής κιτρινόμαυρης μηχανής.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από