Οι εκπλήξεις του Μαρτίνς

Ο Πορτογάλος τεχνικός κρατάει στην «τσίτα» όλους τους παίκτες του και ετοιμάζει εκπλήξεις για τα κρίσιμα ματς που έρχονται. Και καλά κάνει…

Μετράμε, επιτέλους, αντίστροφα για την δράση και πάλι με τον Ολυμπιακό να ξεκινά την Κυριακή μια σειρά αγώνων που αν συνοδευτούν από τα επιθυμητά αποτελέσματα θα τον βάλουν από νωρίς σε μια θέση που του… ανήκει. Αυτή της πρωτιάς στο πρωτάθλημα και της πρόκρισης στο Γιουρόπα Λιγκ.

Όλα όμως στον καιρό τους, για αυτό και προέχει το ματς της Κυριακής με τον Αστέρα που όπως είχα τονίσει πριν λίγες μέρες λογίζεται ως ντέρμπι για πολλούς και διάφορους λόγους.

Αυτό που περιμένει να δούμε είναι πως θα χειριστεί ο Πέδρο Μαρτίνς το εξαιρετικό και «γεμάτο» υλικό που έχει στη διάθεση του με βάση την διακοπή και την συμμετοχή με τις εθνικές τους των διεθνών του Ολυμπιακού αλλά και τους παίκτες που έρχονται πλέον για να προστεθούν στην «πρώτη γραμμή» της ομάδας.

Δεν είναι ανάγκη να αναφέρουμε ξανά ονόματα, είναι γνωστό πλέον πως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στο ρόστερ του Ολυμπιακού και ποιες, πολλές, επιλογές έχει να κάνει ο Πορτογάλος τεχνικός για να μπορέσει να παρουσιάζει μια έτοιμη ομάδα από αγώνα σε αγώνα με διαφορά λίγων ημερών.

Το σίγουρο είναι πως ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζει εκπλήξεις, έτσι και αλλιώς. Είτε συνεχίσει στην λογική της μη «διαταραχής» του βασικού σχήματος με το οποίο πορεύεται ο Ολυμπιακός από τον Αύγουστο, είτε αρχίσει να βάζει «πινελιές» με νέα πρόσωπα. Ακόμη και για τα νέα πρόσωπα που θα μπουν μέσα σε αυτό το δεύτερο «καυτό» διάστημα για τον Ολυμπιακό μπορεί να γίνει μεγάλη κουβέντα.

Είναι δεδομένο πως στο μυαλό του Πορτογάλου είναι πως θα μπορέσει να συνδυάσει Ελλάδα και Ευρώπη χωρίς να έχει απώλειες. Πρώτη του όμως προτεραιότητα, όπως και του Ολυμπιακού είναι η επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Με ότι αυτό συνεπάγεται. Χωρίς να σκεφτεί κανείς βεβαίως πως ο Ολυμπιακός είναι δυνατόν να αφήσει στην… άκρη το Γιουρόπα Λιγκ. Κάθε άλλο μάλιστα, όμως δεν θα «θυσιάσει» ή θα βάλει σε ρίσκο αγώνες πρωταθλήματος όπως αυτός με τον Αστέρα και ο επόμενος με τον Πανιώνιο για την Ευρώπη.

Ο συνδυασμός είναι το μυστικό του Μαρτίνς και οι εκπλήξεις που επιφυλάσσει θα δώσουν τις απαντήσεις. Έτσι ώστε στις αρχές Οκτωβρίου, μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ, το κλίμα στον Ολυμπιακό να είναι εξίσου εξαιρετικό όπως τώρα μαζί με τα επιθυμητά αποτελέσματα και την ομάδα να έχει μπει στις… ράγες τις επιτυχίας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από