Να μην καταστρέψουν ότι χτίσανε σε έξι μήνες

Η παρουσία του Δημήτρη Πέλκα, στην Ulker Sports Arena, το ασφυκτικό πρέσινγκ των κινεζοαράβων στον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, αλλά και όλα τα ανοιχτά μέτωπα που υπάρχουν δεν πρέπει να χαλάσει το ήρεμο κλίμα που υπάρχει στην ομάδα ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Ο Δημήτρης Πέλκας βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη για ολιγοήμερες διακοπές προκειμένου να χαλαρώσει και να ηρεμήσει. Μέχρι εδώ δεν υπάρχει κάτι περίεργο ή παράξενο. Η κίνηση του όμως την Παρασκευή (28/12) το βράδυ να δημοσιοποιήσει πως βρίσκεται στην Ulker Sports Arena για την αναμέτρηση ανάμεσα στην Φενέρμπαχτσε και την Ρεάλ Μαδρίτης έφερε μια μεγάλη αναστάτωση στην Τούμπα. Μια αναστάτωση που δεν άρεσε στα υψηλά κλιμάκια της Ασπρόμαυρης ΠΑΕ και την αντιμετώπισαν με δυσφορία.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός, όπως λένε στα πέριξ της Τούμπας δεν αγάπησε ξαφνικά το μπάσκετ, ούτε ήταν ποτέ οπαδός της Φενέρ ή της Ρεάλ. Αυτή η κίνηση του να δημοσιοποιήσει την παρουσία του σε ένα γήπεδο, όταν γνωρίζουν όλοι στον ΠΑΟΚ πως υπάρχει ακόμα το φλερτ με τους Τούρκους δεν άρεσε ούτε και στον κόσμο της ομάδας που είδε με διαφορετικό μάτι αυτή την κίνηση. Δεν ξέρω αν ο Πέλκας το έκανε σκεπτόμενος κάτι άλλο, ίσως ένα νέο συμβόλαιο με καλύτερους οικονομικούς όρους, ή το έκανε λόγω της αφέλειας του, όμως άναψε φωτιές από το πουθενά.

Στο Δικέφαλο εκτός από το θέμα που προέκυψε ξαφνικά με τον Πέλκα, έχουν να ασχοληθούν και με τους Αραβοκινέζους που έχουν βάλει στο μάτι τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Ο ΠΑΟΚ, έχει δεχθεί προτάσεις για την απόκτηση του. Τις περισσότερες τις έχει απορρίψει, ενώ μια εξ’ αυτών της Γκουανγκζού Εβεργκράντε που κάλυπτε την ρήτρα των 10 εκατ. € από την Κίνα δεν την αποδέχθηκε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Ο Σέρβος επιθετικός δεν θέλει να φύγει από τον Δικέφαλο. Γιατί έχει δεθεί πολύ με την ομάδα, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι κοντά στον να κατακτήσει το πρωτάθλημα μετά από 33-34 χρόνια, αλλά και γιατί δεν γουστάρει να αλλάξει Ήπειρο.

Αν ερχόταν πρόταση που θα κάλυπτε τα θέλω του ΠΑΟΚ και του ιδίου θα το σκεφτόταν πολύ σοβαρά και θα έμπαινε στην διαδικασία να καθίσει στο τραπέζι με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να συζητήσουν την προοπτική μεταγραφής του.

Το θέμα είναι ότι από το πουθενά υπάρχει μια αναστάτωση γύρω από την ομάδα. Φοβάμαι πως αν δεν κλείσουν όλα τα ανοιχτά μέτωπα που υπάρχουν, με τις ανανεώσεις, με τις υποθέσεις των «μικρών» που ξαφνικά αξιώνουν εγγυημένο χρόνο συμμετοχής με την πρώτη ομάδα, με τον Πέλκα, αλλά και με τον Πρίγιοβιτς, θα αρχίσει να χαλάει το καλό κλίμα που υπάρχει ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Θα είναι κρίμα όλο αυτό να επηρεάσει το σύλλογο και να αρχίσουν οι γκρίνιες και οι μουρμούρες. Στο DNA του ΠΑΟΚτσή υπάρχει και αυτό το στοιχείο της αυτοκαταστροφής.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από