Ο μεγάλος στόχος του Πέδρο Μαρτίνς

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει ξεκάθαρη στόχευση ενόψει της νέας σεζόν. Τα στοιχεία στα οποία εστιάζει ο Πορτογάλος και τι θέλει να πετύχει με το πλάνο που έχει καταστρώσει. Το μεγάλο «όπλο» των πειραιωτών για τη νέα χρονιά σύμφωνα με το σχέδιο του Μαρτίνς.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς έχει ήδη ξεκινήσει τα πλάνα του για τη νέα αγωνιστική περίοδο και στο μεγάλο λιμάνι άρχισαν να «τρέχουν» τις μεταγραφικές υποθέσεις για την διαμόρφωση του ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Εδώ λοιπόν έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να σταθούμε στην στόχευση του προπονητή των πειραιωτών. Να επισημάνουμε ποια είναι τα στοιχεία στα οποία δίνει πολύ μεγάλο βάρος ο 49χρονος τεχνικός και τι θέλει να πετύχει.

Αυτό λοιπόν που πρέπει να τονίσουμε είναι ότι ο Μαρτίνς έχει δύο πολύ σημαντικά πράγματα στο μυαλό του. Πρώτα απ’ όλα να δημιουργήσει μια ομάδα που θα είναι πιο σκληρή στην αμυντική της λειτουργία κι αυτό είναι κάτι στο οποίο θα παίξει σημαντικό ρόλο η απόκτηση στόπερ από τους πειραιώτες.

Είναι ένα στοιχείο που δίνει μεγάλη σημασία ο προπονητής των ερυθρόλευκων στον σχεδιασμό για την ομάδα που θα παρουσιάσει την επόμενη αγωνιστική περίοδο και γι’ αυτό τον λόγο ο Πορτογάλος θέλει να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή για το κέντρο άμυνας των πειραιωτών.

Αυτό δηλαδή που επιθυμεί ο Μαρτίνς είναι να μπορεί ο Ολυμπιακός της νέας αγωνιστικής σεζόν να κρατάει το μηδέν στην άμυνα σε περισσότερα παιχνίδια.

Υπήρχαν ματς στην φετινή σεζόν που οι ερυθρόλευκοι «πλήρωσαν» ακριβά το ότι δεν κράτησαν το μηδέν στα μετόπισθεν κι αυτό είναι ένα θέμα στο οποίο εστιάζει ο προπονητής του Ολυμπιακού, στον σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το δεύτερο στοιχείο στο οποίο δίνει πολύ μεγάλη προσοχή ο προπονητής του Ολυμπιακού, είναι η απόκτηση των παικτών που ξεχωρίζουν στο ελληνικό πρωτάθλημα, γιατί πολύ απλά ο Πορτογάλος θεωρεί πως και ποιότητα υπάρχει (εστιάζοντας μάλιστα πολύ σε Ματέο Γκαρσία και Ντουρμισάι) αλλά και δεν θα χρειαστεί χρόνος για να προσαρμοστούν οι μεταγραφές από την Σούπερ Λίγκα στα νέα δεδομένα.

Ο Μαρτίνς λοιπόν θεωρεί ότι αυτά τα δύο στοιχεία που προαναφέραμε θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στο πλάνο που καταστρώνει για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Ολυμπιακός «έχτισε» μια νέα ομάδα το περασμένο καλοκαίρι κάνοντας είκοσι μεταγραφές και τώρα ο Πορτογάλος θέλει να ποντάρει στην ομοιογένεια.

Γι’ αυτό τον λόγο και θέλει να κρατήσει τον Ζοσέ Σα και τον Χασάν αλλά και να πάρει τους παίκτες που ξεχωρίζουν από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Κι επειδή αναφερθήκαμε στον Ματέο Γκαρσία, αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού ήξερε καλά τον παίκτη του Άρη, πριν αυτός πάρει μεταγραφή για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Δεν είναι λοιπόν τυχαίο ότι είχε τον 22χρονο εξτρέμ των κίτρινων στο «μόνιτορ» εδώ και αρκετό καιρό, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τις δυνατότητες του νεαρού ακραίου επιθετικού ο οποίος ανήκει στην Λας Πάλμας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από