Ο Σαββίδης απογείωσε το όνειρο του κάθε ΠΑΟΚτσή

Για τον ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη δεν ισχύει η παροιμία «κάθε πέρσι και καλύτερα». Στον Δικέφαλο όλοι θέλουν τον χρόνο να τρέξει για να δουν τον Βιεϊρίνια να σηκώνει τρόπαια και τον μεγαλομέτοχο να μπαίνει με το δεξί στη νέα Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος το οποίο μπορεί να γίνει ξεχωριστό αν καταφέρει η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να μην υποστεί κάποια ήττα μέχρι και το τέλος. Ταυτόχρονα έχει όλα τα φόντα για να διεκδικήσει και το νταμπλ πετυχαίνοντας το απόλυτο μέσα σε μια χρονιά. Ο φίλαθλος του ΠΑΟΚ, όμως δείχνει ανυπόμονος, λογικό από την στιγμή που έχει να δει πρωτάθλημα εδώ και 34 χρόνια. Βιάζεται και θέλει ο χρόνος να περάσει γρήγορα. Αυτή είναι και η σημασία του συνθήματος «δεν μπορώ να περιμένω…».

Θεωρούν πως φέτος το πρωτάθλημα, αλλά και το κύπελλο θα έρθουν στην Τούμπα και τον Μάιο θα τον περάσουν όχι σε κάποιο παραλιακό μαγαζί της πόλης, αλλά στον Λευκό Πύργο που θα ντυθεί στα Ασπρόμαυρα και πάλι.

Έτσι λοιπόν αποφάσισαν να πάνε πιο κάτω και να αρχίσουν από τώρα να σκέφτονται το μετά. Τη συμμετοχή της ομάδας στους ομίλους του Champions League, κάτι που πέρυσι έχασε για ένα 90λεπτο, ακολουθώντας πιο δύσκολο δρόμο από αυτόν που θα πάρει το ερχόμενο καλοκαίρι. Τις μεταγραφές του καλοκαιριού, αλλά και την στιγμή που θα μπει η πρωτη μπουλντόζα στην Τούμπα.

Ο φίλαθλος του Δικεφάλου, έχει πολλά χρόνια να δει όμορφα όνειρα και όχι φαντάσματα του παρελθόντος. Αυτό οφείλεται σε έναν μόνο άνθρωπο που λέγεται Ιβάν Σαββίδης. Ο ομογενής επιχειρηματίας λόγω της αγάπης του για την ομάδα κατάφερε να απογειώσει την ομάδα, αλλά και την ψυχολογία των φιλάθλων. Τι άλλο να θέλει ο ΠΑΟΚτσής;

Και σ’ αυτό το ερώτημα υπάρχει απάντηση. Θέλουν να βλέπουν τον Βιερίνια τα επόμενα χρόνια να σηκώνει συνεχώς τρόπαια. Να βλέπουν την ομάδα τους να είναι κυρίαρχη στο ελληνικό πρωτάθλημα. Να κάνει κάθε χρόνο ευρωπαϊκά βήματα και φυσικά ένα γήπεδο που θα το προσέχουν οι ίδιοι και δεν θα αφήνουν κανέναν περίεργο, παράξενο να το καταστρέφει. Ένα γήπεδο 35-40 χιλιάδων θέσεων, μία έδρα που δεν θα χάνει την επαφή του με την ιστορική αύρα της Τούμπας, ένα γήπεδο το οποίο, θα κατασκευαστεί για πρώτη φορά στην ελληνική επικράτεια.

Από τα όνειρα και τα θέλω του καθενός υπάρχει και το σήμερα το οποίο λέει νίκη στη Ξάνθη, αλλά και πρόκριση για τον τελικό του κυπέλλου από την πρώτη αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης που θα διεξαχθεί στην Τούμπα την προσεχή Τετάρτη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από