Ακόμη πιο κοντά ο τίτλος στην Τούμπα

Αυτός ο ΠΑΟΚ δείχνει ότι δεν πρόκειται να χάσει το φετινό πρωτάθλημα και χρειάζεται άλλους πέντε βαθμούς για να κλειδώσει και μαθηματικά τον τίτλο

Ο ΠΑΟΚ φέτος δε σταματάει πουθενά στο πρωτάθλημα και κάθε αγωνιστική που περνάει δείχνει ότι ο τίτλος είναι θέμα χρόνου θα καταλήξει στα χέρια του. Πέρασε νικηφόρα και από την Ξάνθη κερδίζοντας με 2-1, σε ένα ματς στο οποίο το γήπεδο μετατράπηκε σε μικρή Τούμπα καθώς γέμισε με κόσμο του Δικέφαλου.

Η εντυπωσιακή παρουσία του Λαού του ΠΑΟΚ δε συνοδεύτηκε και με μια εντυπωσιακή εμφάνιση, αλλά η δουλειά έγινε και εκεί σωστά. Με σοβαρότητα και συνέπεια η ομάδα (που συνεχίζει αήττητη στη Super League φέτος!) έκανε το χρέος της και πήρε άλλο ένα τρίποντο, φτάνοντας τις 23 νίκες σε 26 αγωνιστικές (έχει και τρεις ισοπαλίες).

Ο Δικέφαλος είχε κλασικές ευκαιρίες (δύο τετ-α-τετ με τον Σφιντέρσκι και ένα με τον Άκπομ) για να καθαρίσει πιο εύκολα το παιχνίδι, αλλά έπεσε πάνω στον εκπληκτικό Ζίφκοβιτς, ο οποίος κράτησε σχεδόν μόνος του την Ξάνθη μέσα στο παιχνίδι.

Στο τέλος, μετά τη μείωση του σκορ από τους Ξανθιώτες σε 2-1 σε μια ολιγωρία της άμυνας, ο ΠΑΟΚ άγχωσε λίγο τον κόσμο του, αλλά είναι γεγονός ότι ακόμη και χωρίς να πιάσει τοπ απόδοση είχε τον πλήρη έλεγχο του ματς και δεν κινδύνευσε με ισοφάριση.

Πλέον ο Δικέφαλος χρειάζεται άλλους πέντε βαθμούς σε τέσσερα ματς (Λαμία εντός, Λάρισα εκτός, Λεβαδειακό εντός και Γιάννινα εκτός) για να κλειδώσει και μαθηματικά τον τίτλο, εφόσον ο Ολυμπιακός που ακολουθεί συνεχίσει κι αυτός να κάνει μόνο νίκες.

Είτε έτσι, είτε αλλιώς, αυτός ο ΠΑΟΚ δείχνει ότι δεν πρόκειται να χάσει αυτό το πρωτάθλημα, παραμένοντας σοβαρός, συγκεντρωμένος και ουσιαστικός από την αρχή έως το τέλος της σεζόν.

ΥΓ1: Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα Νέων Κ19 του ΠΑΟΚ, η οποία κερδίζοντας στην Ξάνθη με 1-0 σφράγισε και μαθηματικά την κατάκτηση του τίτλου παρότι της μένουν ακόμη 7 παιχνίδια! Τα παιδιά του Πάμπλο Γκαρσία, τα οποία κέρδισαν και το περσινό πρωτάθλημα έχουν φέτος 22 νίκες και μια ισοπαλία σε 23 αγωνιστικές και αρκετά από αυτά αποτελούν τον κορμό της Εθνικής Νέων.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από