Συμβόλαιο ζωής: Φορτούνης 2024

To10.gr γράφει για τη Δευτέρα του Κώστα Φορτούνη, που θα υπογράψει συμβόλαιο… ζωής με τον Ολυμπιακό, δένοντας το μέλλον του με την ομάδα της καρδιάς του έως το 2024.

Το μεσημέρι της Δευτέρας ο Ολυμπιακός αναχωρεί για την Πολωνία, όπου θα χτιστεί η ομάδα της νέας σεζόν. Ή καλύτερα, θα συνεχιστεί η ανοικοδόμηση μιας εξαιρετικά γερής και ποιοτικής βάσης που δημιουργήθηκε πέρυσι και η οποία προορίζεται φέτος να στηρίξει ολόκληρο το οικοδόμημα των διεκδικήσεων του συλλόγου: Επιστροφή στην κορυφή του πρωταθλήματος και επιστροφή στους ομίλους του Champions League. Ένα εγχείρημα που θα έχει μπροστάρη τον κορυφαίο Ελληνα ποδοσφαιριστή. Διότι ο Κώστας Φορτούνης, θα μείνει στο σπίτι του, για να οδηγήσει τον Ολυμπιακό εκεί που του αξίζει.

Η Δευτέρα (24/06) ανήκει εξ ολοκλήρου στον αρχηγό του Ολυμπιακού. Είναι η ημέρα του. Ο κορυφαίος Ελληνας ποδοσφαιριστής θα περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και θα βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του προσέφερε η ομάδα της καρδιάς του. Ένα συμβόλαιο που προέκυψε ύστερα από τη συνάντηση που είχε ο ίδιος, μόνος του, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ένα συμβόλαιο καρδιάς. Ένα συμβόλαιο που απλώς επιβεβαιώνει το δέσιμο μεταξύ ποδοσφαιριστή, ομάδας, διοίκησης.

Ο Φορτούνης αναμένεται το πρωί της Δευτέρας στην ΠΑΕ. Οχι για να συζητήσει. Ούτε για να βάλει στο τραπέζι κάποιον όρο ή κάποια απαίτηση. Αλλά για να υπογράψει. Εξάλλου, η αλήθεια είναι ότι στην περίπτωση του Φορτούνη δεν υπήρξε διαπραγμάτευση. Μπορεί οι εκπρόσωποί του και η διοίκηση του Ολυμπιακού να συζήτησαν επί μέρους λεπτομέρειες για καιρό, αλλά το πραγματικό, το ουσιαστικό ραντεβού έγινε μόλις πριν λίγες ημέρες. Τότε που ο «Φόρτου» βρέθηκε (με δική του πρωτοβουλία) με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και το θέμα τελείωσε.

Ο Κώστας Φορτούνης ποτέ δεν έθεσε θέμα αποχώρησής του από τον Ολυμπιακό. Ακόμη και σε όσα έγιναν πίσω από τα φώτα, ήταν πάντα αδιαπραγμάτευτο το τι ήθελε. Επίσης, για όποιον έχει παρακολουθήσει την αρθρογραφία από to10.Gr, ήταν σαφές ότι το θέμα θα τελείωνε (θετικά) τη στιγμή που θα καθόταν απέναντι από τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Και αυτό έγινε. Οι δύο τους κάθισαν ΜΟΝΟΙ τους στο ίδιο τραπέζι και λίγα λεπτά έφταναν για να δοθεί τέλος στο θέμα. Ο κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής, συνεχίζει στην κορυφαία ομάδα της χώρας. Γιατί το θέλει και τον θέλουν.

Μάλιστα, το πόσο θέλει και πόσο τον θέλουν, φαίνεται και από το συμβόλαιο που θα υπογράψει. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες λοιπόν, ο Φορτούνης δεν θα υπογράψει έως το 2023, όπως αρχικά είχαμε σημειώσει και από to10.gr. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η υπογραφή του στο συμβόλαιο που του έχει ετοιμάσει ο Ολυμπιακός, θα τον δένει στο λιμάνι της καρδιάς του έως το καλοκαίρι του 2024. Καθώς αναμένεται να υπογράψει 4ετή επέκταση συμβολαίου. Με την τρέχουσα συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών να εκπνέει το καλοκαίρι του 2020.

Τώρα, λοιπόν, που το σοβαρότερο θέμα του καλοκαιριού έκλεισε όπως ήθελαν Ολυμπιακός και Φορτούνης, ήρθε η ώρα για ποδόσφαιρο. Η προετοιμασία ξεκινάει και ο αρχηγός των Πειραιωτών, μαζί με τους προπονητές και τους συμπαίκτες του συνεχίζουν από εκεί που τελείωσαν. Χωρίς να βάζουν φραγμούς στα θέλω και τους τους στόχους τους.

ΥΓ. Οσοι αμφιβάλουν για την ποιότητα, το βάθος και τις δυνατότητες του ρόστερ του Ολυμπιακού, καλό θα είναι να δουν λίγο πιο καθαρά τα πράγματα. Επίσης, επειδή οι μεταγραφές είναι σκληρός τζόγος, πολλές φορές χρειάζεται να μπλοφάρεις για να νικήσεις. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ έμπειρος για να χάσει (ή να χάσει τον χρόνο του) σε παρτίδες που δεν κερδίζονται. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους στόχους του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από